Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΑΠΘ: Βραβεύει την Ιωάννα Παλιοσπύρου ως παράδειγμα δύναμης ψυχής

Την Ιωάννα Παλιοσπύρου θα βραβεύσει το τμήμα Ιατρικής του ΑΠΘ, την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022 και ώρα 20.00, στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών, στο πλαίσιο του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Εφαρμογές της Ψυχολογίας στην Υγεία».

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθούν σύντομες ομιλίες για τη δύναμη ψυχής στην επιστήμη, την εκπαίδευση, την πολιτική και τη θρησκεία. Στο δεύτερο μέρος, θα πραγματοποιηθούν βραβεύσεις παραδειγμάτων δύναμης ψυχής, ενώ στο τρίτο μέρος θα παρουσιαστεί ένα θεατρικό δρώμενο.

Ακόμη, θα μιλήσουν ο Αρχιμανδρίτης Αθηναγόρας Λουκατάρης, η συγγραφέας Κατρίνα Τσάνταλη, ο εκπαιδευτικός Ηλίας Θερμίδης και η Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Μελίνα Δερμεντζοπούλου.

Στην συνέχεια, το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Εφαρμογές της Ψυχολογίας στην Υγεία», θα βραβεύσει την Ιωάννα Παλιοσπύρου και μαθητές από σχολεία του νομού Θεσσαλονίκης. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με ένα θεατρικό δρώμενο για τη δύναμη ψυχής.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Κοσμητείας της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΑΠΘ.

 

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More