Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βόλος – Βαγ. Χατζηκυριάκος: Κατάλληλο για πόση το νερό του Αχιλλείου

Ο δήμαρχος Αλμυρού, Βαγγέλης Χατζηκυριάκος μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου διαβεβαίωε ότι αλλάχτηκαν οι χλωριωτές στο Αχίλλειο και σύμφωνα με νέες μετρήσεις το νερό του χωριού είναι άριστης ποιότητας.

Επιπλέον ανέφερε ότι το πρόβλημα λύθηκε εδώ και 10 ημέρες περίπου. Ευχαρίστησε δε τη δημότισα που προέβη σε έλεγχο του νερού για το οποίο είχε υποψίες ότι είχε πρόβλημα, “και όσο και αν η δειγματοληψία δεν έγινε όπως έπρεπε και δεν ελέγχθηκε από πιστοποιημένο εργαστήριο, η ενέργειά της, αφού μας ενημέρωσε, μας κινητοποίησε να ελέγξουμε το σύστημα και να τοποθετήσουμε νέους χλωριωτές“, επισήμανε. Επιπλέον ανέφερε ότι η ΔΕΥΑΛ κάνει δύο φορές το μήνα ελέγχους στο νερό όλων των δημοτικών ενοτήτων του Αλμυρού.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Ζώγας είχε εκφράσει προβληματισμούς για την ποιότητα του νερού του Αχιλλείου και κάλεσε τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Αλμυρού και της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας να προβούν άμεσα στους απαραίτητους ελέγχους και να δώσουν συγκεκριμένες απαντήσεις στους κατοίκους της περιοχής.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More