Γιάνννης Αντωνίου: Το Σότσι… πλησιάζει

Όλο και πιο κοντά στο όνειρο των Ολυμπιακών Aγώνων, που θα γίνουν στο Σότσι της Ρωσίας το Φεβρουάριο του 2014, πλησιάζει ο Γιάννης Αντωνίου.
ANTWNIOU-G-7

Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε ο Ευρυτάνας Πρωταθλητής βρίσκεται πολύ κοντά στο να πετύχει τον μεγαλύτερο μέχρι στιγμής στόχο της καριέρας του, καθώς στον πρώτο αγώνα (30/11) της φετινής σεζόν κατετάγη 8ος μεταξύ 120 αθλητών στο άθλημα του απλού σλάλομ που έγινε στο Passo Monte Crose της Ιταλίας.
Η 8η θέση και οι 47 βαθμοί που συγκέντρωσε ο 18χρονος Αντωνίου είναι η 5η καλύτερη επίδοσή του στο απλό σλάλομ, βελτιώνοντας έτσι την πρώτη θέση που καταλαμβάνει στη γενική κατάταξη και “χαρίζει” το εισιτήριο για τη Ρωσία. Αντίθετα, στον αγώνα της επόμενης ημέρας (1/12) ο Γιάννης Αντωνίου είχε πτώση στη πρώτη διαδρομή του γιγαντιαίου σλάλομ και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει.

Ακύρωση αγώνων
Οι αγώνες που ήταν προγραμματισμένοι να γίνουν στο Passo San Pelegrino 3-6 Δεκεμβρίου ακυρώθηκαν, λόγω έλλειψης χιονιού, ενώ οι αγώνες στο Lizzola Foppolo από 7-8 Δεκεμβρίου μετατέθηκαν για 19-20 του μήνα. Η Εθνική ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της στο Hintertuxt της Αυστρίας υπό την καθοδήγηση του Ομοσπονδιακού προπονητή Στέργιου Πάππου, μαζί με τους αθλητές Γιάννη Αντωνίου, Γιάννη Πρώιου και Σοφία Ράλλη.
«Βρισκόμαστε ακόμη σε περίοδο προετοιμασίας και το πρόγραμμα συνεχίζεται χωρίς προβλήματα. Μας λείπουν αγώνες και θα προσπαθήσουμε στη συνέχεια να αυξήσουμε τον αριθμό τους, ώστε να πετύχουμε καλύτερες επιδόσεις», δήλωσε ο κ. Πάππος.