Γιώργος Κεβρεκίδης: «Όταν απλώσουν τα κύματα… θα μπω ξανά να κολυμπήσω»

Η gallery genesis παρουσιάζει την έκθεση του Γιώργου Κεβρεκίδη, με τίτλο «Όταν απλώσουν τα κύματα… θα μπω ξανά να κολυμπήσω».

Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Γιώργος Τζάνερης
Επιμέλεια έκθεσης: Κώστας Πράπογλου
Εγκαίνια: Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022 & ώρα 20:30
Διάρκεια έκθεσης: 14 Ιουλίου έως 29 Ιουλίου 2022 (η έκθεση θα συνεχιστεί και τον Σεπτέμβριο)

Ο Γιώργος Χρ. Κεβρεκίδης γεννήθηκε στη Χαλκίδα, με καταβολές από Μ. Ασία και Εύξεινο Πόντο. Διπλωματούχος πολιτικός μηχανικός του ΕΜΠ. Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών, του ΔΠΜΣ «Δομοστατικός Σχεδιασμός και Ανάλυση των Κατασκευών» (2002) του Ε.Μ.Π. (Τομέας Μεταλλικών Κατασκευών). Αποφοίτησε επίσης από το Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του πανεπιστημίου Δ. Μακεδονίας στη Φλώρινα. Το 2016, ως
υπότροφος Erasmus, ολοκλήρωσε την διπλωματική του εργασία στο Πανεπιστήμιο Καλών Τεχνών Mimar Sinan της Κωνσταντινούπολης. Έχει πραγματοποιήσει τέσσερις ατομικές εκθέσεις: Multiple Faces of Istanbul, Insan “yukarı bakan” – Yunanca “άν-θρωπος”, Προσλαμβάνουσες, και Μνήμες ενός πρόσφυγα. Παρουσίασε τη δουλειά του σε φεστιβάλ, σε δημόσιους χώρους και σε ομαδικές εκθέσεις. Με το καλλιτεχνικό δίδυμο re-neighbors, συμμετείχε στην 1η Biennale της Λάρνακας (Οκτώβριος 2018) και ήταν ανάμεσα στους finalists για τη διεκδίκηση του πρώτου βραβείου. Έργα του ανήκουν σε ιδιωτικές και δημόσιες συλλογές. Ασχολείται παράλληλα με τη δημιουργική γραφή.

Info
Gallery Genesis.
35 HARITOS Street,
Kolonaki 10675
Athens, Greece.
Tel.: +30 211 7100566
www.gallerygenesisathens.com
www.facebook.com/yiorgos.tzaneris
www.facebook.com/pages/Genesis-Gallery
https://www.instagram.com/gallerygenesisathens/
Gallery Genesis Opening Hours:
Tuesday – Thursday – Friday 12:00 – 21:00
Wednesday – Saturday 12:00 – 15:00

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

Generated by Feedzy