Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ενεπλάκη σε τροχαίο το πούλμαν της εθνικής Βουλγαρίας, κινδύνευσε η ζωή του Νεντέλεφ

 

Το ένα από τα δύο πούλμαν της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Βουλγαρίας ενεπλάκη σε τροχαίο με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του Τόντορ Νεντέλφ. Διέφυγε τον κίνδυνο o 29χρονος μέσος, που υποβληθεί σε επέμβαση στο κεφάλι. 

Σε σοβαρό τροχαίο ενεπλάκη το ένα από τα δύο πούλμαν που μετέφεραν την εθνική ομάδα της Βουλγαρίας από το αεροδρόμιο της Τιφλίδας προς το ξενοδοχείο. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο οδηγός του προπορευόμενου πούλμαν έχασε τον έλεγχό του με αποτέλεσμα να υποστεί σημαντικές ζημιές. Κάποιοι ποδοσφαιριστές υπέστησαν ασήμαντες εκδορές από τα τζάμια, ενώ πιο σοβαρά απ’ όλους τραυματίστηκε ο Τόντορ Νεντέλεφ.

Ο διεθνής μέσος υπέστη κάταγμα στο κρανίο και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση όπως και έπραξαν.

«Η ζωή του ήταν σε κίνδυνο και χρειάστηκε επέμβαση που διήρκησε δυο ώρες καθώς είχε θραύσματα γυαλιού στο πρόσωπό του από τα τζάμια. Πλέον είναι σε σταθερή κατάσταση, θα παραμείνει για μια εβδομάδα στο νοσοκομείο και θα επιστρέψει σε περίπου τρεις μήνες» αναφέρεται!

Την ίδια ώρα ο προγραμματισμένος αγώνας της Βουλγαρίας με την Γεωργία για το Nations League αναμένεται να διεξαχθεί κανονικά το βράδυ της Κυριακής (12/06), αν και υπάρχουν διαβουλεύσεις ανάμεσα σε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές.

 

Awful news: the national team suffered a heavy traffic accident on the roads of Tbilisi ahead of tomorrow’s Nations League clash vs Georgia. The team and the delegation were travelling on two buses which collided with midfielder Todor Nedelev taken to a hospital. Hope all’s well pic.twitter.com/F4OZi8Yyuh

— Metodi_Shumanov (@shumanskoo) June 11, 2022

Το άρθρο Ενεπλάκη σε τροχαίο το πούλμαν της εθνικής Βουλγαρίας, κινδύνευσε η ζωή του Νεντέλεφ εμφανίστηκε πρώτα στο www.ertsports.gr.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More