Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Η Ζωή Αλλιώς” του Κέντρου Πρόληψης Λάρισας – ΟΚΑΝΑ την Τρίτη στην Αυλή του Μύλου

Το Εργαστήρι Ζωής του Κέντρου Πρόληψης Π.Ε. Λάρισας – ΟΚΑΝΑ σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων σας προσκαλούν στη Ζωή Αλλιώς, μια εκδήλωση που παρουσιάζουν κάθε χρόνο οι νεανικές ομάδες του Εργαστηρίου Ζωής και μας καλούν να κοιτάξουμε τη ζωή μέσα από το πρίσμα των αξιών της Πρόληψης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14 Ιουνίου 2022 στην εξωτερική σκηνή του Θεσσαλικού Θεάτρου, στην Αυλή του Μύλου στις 20.30 και αποτελεί τον τελευταίο σταθμό μιας μεγάλης διαδρομής δράσεων, συνεργασιών και εκδηλώσεων, που είχαν σκοπό να αναδείξουν την πολύπλευρη έννοια της Συν-κατασκευής ως μια σύγχρονη ανάγκη για επαναπροσδιορισμό, συνέργεια, σύνθεση και σύνδεση.

Φέτος για πρώτη φορά η εφηβική ομάδα θεάτρου αναμετριέται και μας παρουσιάζει ένα ολοκληρωμένο θεατρικό έργο τη «Ρακωδία των Σκουπιδιών» βασισμένο στο έργο του Κώστα Λαμπρούλη, ενώ η παιδική ομάδα θεάτρου μάς αποχαιρετά  με ένα δικό της παραμύθι.

Παράλληλα, θέλοντας να στηρίξουμε τη δράση του Τμήματος Εθελοντών Ενηλίκων του Εργαστηρίου Ζωής που αναπτύσσει σε συνεργασία με τη Δομή Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανήλικων Προσφύγων του Κοινωνικού ΕΚΑΒ στο πλαίσιο της δράσης «Καλλίστη ΙΙΙ» παροτρύνουμε τον κόσμο να προσέλθει στην εκδήλωση, συμβάλλοντας στη συλλογή ειδών υποδημάτων και ιματισμού που αφορούν τις ανάγκες αγοριών ηλικίας 16-18 ετών.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο Κέντρο Πρόληψης στο τηλέφωνο 2410 555935 (ώρες 09.00 – 14.00).

Το Εργαστήρι Ζωής ανανεώνει το ραντεβού του με την πόλη τον Οκτώβριο, όπου θα ανοίξει και πάλι για να υποδεχτεί τα νέα μέλη του, ολοκληρώνοντας 7 χρόνια πορείας και κάνοντας μια ουσιαστική Επανεκκίνηση!

Παιδιά, έφηβοι και ενήλικες μπορούν να εγγραφούν ηλεκτρονικά και να συμμετέχουν εντελώς δωρεάν. Η έναρξη των εγγραφών θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα.

 

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More