Θεσσαλονίκη: Χωρίς λεωφορεία ΟΑΣΘ σήμερα για έξι ώρες – Παράνομη κηρύχθηκε η στάση εργασίας

Χωρίς αστικά λεωφορεία θα μείνει και σήμερα για έξι ώρες, από τις 10 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα η Θεσσαλονίκη, λόγω της στάσης εργασίας που έχει κηρύξει για σήμερα το Συνδικάτο Εργαζομένων του ΟΑΣΘ. Την ερχόμενη Δευτέρα 11 Ιουλίου, οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας κατά το ίδιο χρονικό διάστημα.

Υπενθυμίζεται ότι το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης κήρυξε παράνομες τις στάσεις εργασίας των εργαζομένων του ΟΑΣΘ για τις 5,7 και 11 Ιουλίου. Οι εργαζόμενοι από την πλευρά τους δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις και διαμηνύουν ότι οι στάσεις εργασίας θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

Οι επόμενες κινητοποιήσεις

Επίσης στάση εργασίας από τις 4:30 έως και τις 9 το πρωί θα πραγματοποιηθεί και την Τετάρτη 13 Ιουλίου, ενώ την ίδια ημέρα, τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ θα σταματήσουν να κυκλοφορούν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης από τις 21:00. Στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν, σύμφωνα με ανακοίνωση τους οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ και την Παρασκευή 15 Ιουλίου, από τις 10:00 έως τις 16:00, ενώ τη Δευτέρα 18 Ιουλίου προγραμματίζουν 24ωρη απεργία.

Τέλος, την Τετάρτη 20 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί στάση εργασίας από τις 10:00 έως στις 16:00 και ακόμη μία 24ωρη απεργία προγραμματίζεται για την Παρασκευή 22 Ιουλίου.

 

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

Generated by Feedzy