“…και Γεννιόμαστε Ξανά” από τον ΟΚΑΝΑ τη Δευτέρα στην κεντρική πλατεία Λάρισας

Εκδήλωση, μέσω της οποίας το κοινό της Λάρισας θα έχει τη δυνατότητα να έρθει σε επαφή με τις δράσεις, το έργο και τη φιλοσοφία του Κέντρου Πρόληψης ΟΚΑΝΑ διοργανώνει την προσεχή Δευτέρα 27 Ιουνίου, στις 9 το βράδυ ο Οργανισμός στην κεντρική πλατεία της πόλη.

Βασικός στόχος της εκδήλωσης, που γίνεται με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών (26 Ιουνίου) είναι να αναδειχθούν τα μηνύματα της πρόληψης κατά των εξαρτήσεων.

Θα γίνουν προβολές και σύντομες ομιλίες, ενώ οι ίδιοι οι συμμετέχοντες του εργαστηρίου, έφηβοι, παιδιά και ενήλικες αναλαμβάνουν να μιλήσουν για την εμπειρία τους στο Εργαστήρι Ζωής. Τέλος η ομάδα θεάτρου ενηλίκων του Εργαστηρίου Ζωής κλείνει την εκδήλωση αυτή με  ένα πρωτότυπο δρώμενο που έχει τίτλο «..και Γεννιόμαστε Ξανά», θέλοντας να αναδείξει τις ανησυχίες της ομάδας  για το περιθώριο, την απομόνωση, την μοναξιά, την διαχείριση άγχους,  την εξάρτηση και αλλά την αξία της συμπόρευσης, της σχέσης, της θέλησης για ζωή.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του 2ου Φεστιβάλ Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης που διοργανώνει το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Δήμου Λαρισαίων.

 

 

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

Generated by Feedzy