Κυριακή, 3 Μαρτίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μ. Βεζυριαννίδης: Κύριος στόχος του Ομίλου η στήριξη της κοινωνίας που δοκιμάζεται

Εκδηλώσεις, πρωτοβουλίες και δράσεις που θα ακολουθούν τον παλμό της τοπικής κοινωνίας και θα στηρίζουν τα μέλη της υποσχέθηκε ο νέος πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Κομοτηνής, ο κο Μιχάλης Βεζυριαννίδης.

Όπως είπε, μιλώντας στην εκπομπή “Καθημερινές Ιστορίες” (7-7-2022) οι εναλλαγές στους ρόλους είναι και το σύμβολο του Ομίλου και γι αυτό το λόγο αναλαμβάνοντας για ένα χρόνο την ηγεσία θα συνεχίσει με τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης τη στήριξη εκείνων των προσπαθειών που συμβάλουν ουσιαστικά στην στήριξη της ίδιας της κοινωνίας.

Έχοντας γνώση, όπως είπε, της πίεσης που δέχονται ιδιαίτερα τα ευάλωτα νοικοκυριά, η ακρίβεια και η ενεργειακή κρίση ασκεί πιέσεις στο εισόδημα των κατοίκων της περιοχής και αυξάνει τα έξοδα διαβίωσης τους. Αποκάλυψε ότι στους στόχους του είναι η ενδυνάμωση των πρωτοβουλιών εκείνων που ενισχύουν τισ ευάλωτες πληθυσμιακά ομάδες.

«Μόνοι μας δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά, ωστόσο, όλοι μαζί μπορούμε σίγουρα να κάνουμε περισσότερα» είπε ο κο Βεζυριαννίδης δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι θα σταθεί αρωγός και συμπαραστάτης σε κάθε θετική προσπάθεια τόσο του Δήμου, της Περιφέρειας, όσο και των υπολοίπων συλλόγων, σωματείων και φορέων της περιοχής σε πνεύμα συνεργασίας και ομαδικότητας .

Τέλος, υπενθύμισε πως πρωτοβουλίες όμοιες με αυτή του Video που δημιούργησε ο Όμιλος για τη σωστή χρήση του ποδηλατόδρομου της Κομοτηνής θα συνεχιστούν, πάντα έχοντας ως στόχο την προβολή ενός θετικού μηνύματος.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More