Σάββατο, 2 Μαρτίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μ. Μητσιάς στο Πρώτο : Είπα ότι ο καθένας στη ζωή του έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει, αρκεί να μην προκαλεί. Ας διαβάσουν καλά τα ελληνικά (audio)

Με τίτλο “50 χρόνια χρυσάφι” ο Μανώλης Μητσιάς, παρουσιάζει αύριο στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής τραγούδια από μια διαδρομή 52 χρόνων στο ελληνικό τραγούδι, συνεργαζόμενος με όλους τους σπουδαίους συνθέτες και στιχουργούς του τόπου μας.
Οπως είπε στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 & 105,8 https://webradio.ert.gr/proto/, την εκπομπή “Έχουμε και λέμε“, στον Στέλιο Βραδέλη και τον Γιώργο Πίκουλα, “πάντα ήξερα ότι οι μεγάλοι δημιουργοί γραφουν μεγάλα έργα, μεγάλα τραγούδια”.

Αποκάλυψε ότι ο τίτλος της συναυλίας είναι του Διονύση Σαββόπουλου, όταν τον ρώτησε πως θα κάνει συναυλία στο Μέγαρο και τι να πει και του απάντησε “Τι να πεις; Αυτά είναι όλα χρυσάφι. 50 χρόνια χρυσάφι”.
Σχετικά με τον θόρυβο που προκλήθηκε από τη δήλωσή του πως ο καθένας στη ζωή του έχει το δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει, αρκεί να μην προκαλεί, επανέλαβε ότι το είπε σε σχέση με οτιδήποτε, είτε είσαι πλούσιος, διάσημος, το να μην προκαλείς γιατί “δεν μ αρέσει να προκαλώ στη ζωή μου. Ας διαβάσουν καλά τα ελληνικά”, επανέλαβε. Σοβαροί άνθρωποι δεν το χρησιμοποίησαν ως προσόν. Κάποιες μέτριες αξίες, μπορεί.
Για τα μουσικά σόου, απάντησε ότι δεν υπάρχουν πια εταιρίες να βγάλουν μουσικούς., ότι καταλαβαίνει τα μουσικά talent show. To θέμα είναι τι γίνεται μετά. Δεν έχω δει ποτέ τους πρώτους να συνεχίζουν, είπε. Ενώ για σύγχρονα μουσικά είδη, όπως η trap, απάντησε ότι δεν την παρακολουθεί και δεν τον ενδιαφέρει.

 

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More