Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Θοδωρής Βλάχος στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ (audio)

 

«Ο κύκλος που έχει ξεκινήσει θα είναι ακόμη καλύτερος και είναι κι ένας λόγος που επέλεξα να μείνω στην Εθνική ομάδα. Γιατί ξέρω ότι μπορεί να κάνει πάρα πολλά πράγματα»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης των ανδρών, Θοδωρής Βλάχος, μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, στους Βασίλη Μότση και Πέτρο Μαυρογιαννίδη, για τη νέα μεγάλη επιτυχία της Εθνικής Ανδρών, με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού στίβου.

«Νιώθω χαρούμενος για το γεγονός ότι καθοδηγώ αυτά τα παιδιά», είπε ο προπονητής που έχει χαρίσει τα τρία από τα τέσσερα μετάλλια της εθνικής Ανδρών. Εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι επιτυχίες αυτές και θα επαναληφθούν κι ενδεχομένως να έρθουν ακόμη μεγαλύτερες. «Με έπιασε ο προπονητής της Εθνικής Γυναικών των ΗΠΑ, Άνταμ Κρικόριαν, που έχει κατακτήσει τα πάντα κι αφού μου έδωσε συγχαρητήρια, μου είπε ότι χαίρεται να βλέπει την ομάδα μας να αγωνίζεται. Το καλύτερο μετάλλιο είναι να ακούς από έναν τέτοιο προπονητή και αντίπαλο, μια τέτοια κουβέντα».

«Δεν ήθελα να πέσω στο νερό σήμερα, όχι από υπεροψία, αλλά επειδή πιστεύω ότι αξίζαμε κάτι μεγαλύτερο σε αυτό το Παγκόσμιο. Αλλά προς Θεού, η χαρά είναι μεγάλη κι αυτή η πισίνα είναι για πέφτεις μέσα και να χαίρεσαι».

Αποκάλυψε επίσης, ότι ο Μάνος Ζερδεβάς και ο Γιάννης Φουντούλης δεν θα δώσουν το «παρών» στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Σπλιτ (27/8-10/9), σε αντίθεση με τον Αλέξανδρο Παπαναστασίου, ο οποίος σε περίπου δέκα μέρες θα είναι έτοιμος. «Ο Μάνος θα κάνει εγχείρηση και δεν θα είναι μαζί μας στο Σπλιτ. Ο Γιάννης θα κάνει επίσης επέμβαση στον αντίχειρα του χεριού του, παίζοντας με πρόβλημα σε όλο το Παγκόσμιο. Είχαμε συμφωνήσει, όλοι μαζί, να παίξει και να κάνει την επέμβαση αμέσως μετά. Ο Αλέξανδρος σε περίπου δέκα μέρες θα είναι εντάξει».

Ακούστε αναλυτικά τις δηλώσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ:


https://www.ertsports.gr/wp-content/uploads/2022/07/ΒΛΑΧΟΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΡΑ-ΣΠΟΡ-03-07-22.mp3

 

Το άρθρο Ο Θοδωρής Βλάχος στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ (audio) εμφανίστηκε πρώτα στο www.ertsports.gr.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More