Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Valentino θα παρουσιάσει τη συλλογή υψηλής ραπτικής Φθινόπωρο 2022 στη Ρώμη

Ο Valentino πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα συλλογή υψηλής ραπτικής Φθινόπωρο 2022 στη Ρώμη και όχι στο Παρίσι.

Ο ιταλικός οίκος πολυτελείας διοργανώνει την επίδειξη μόδας στις 8 Ιουλίου στην Πιάτσα Μινιανέλι και την Τρινιτά ντεϊ Μόντι της Ρώμης, αποτίοντας φόρο τιμής στις ρίζες του Valentino.

«Η Ρώμη είναι το μέρος, στο οποίο ξεκινούν τα πάντα, η ζωή, οι άνθρωποι, οι ιστορίες και οι ταυτότητές μας είναι εδώ. Ανήκουμε σε αυτό το μέρος όσο αυτό το μέρος ανήκει στον κόσμο και στον Valentino» δήλωσε ο Πιερπάολο Πιτσόλι, διευθυντής δημιουργικού του οίκου Valentino.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον οίκο Valentino για την επιστροφή του στη Ρώμη, με μια επίδειξη μόδας που ανακοινώνει ότι είναι μοναδική. Με τα αρχιτεκτονικά και καλλιτεχνικά της θαύματα, αυτή η πόλη είναι ο καλύτερος χώρος για να φιλοξενήσει το ιταλικό Maison de Couture, το οποίο ιδρύθηκε στη Ρώμη και μεταφέρει τις ιταλικές αξίες σε όλο τον κόσμο. Με αυτό το σπουδαίο γεγονός, η Ρώμη επιστρέφει στο κέντρο της διεθνούς σκηνής της μόδας» δήλωσε ο Ρομπέρτο Γκουαλτιέρι, δήμαρχος της Ρώμης.

«Θέλαμε πολύ αυτό το σπουδαίο γεγονός και είμαστε πολύ περήφανοι που το φιλοξενούμε στο κέντρο της Ρώμης. Θα είναι η αρχή ενός μήνα πρωτοβουλιών που θα περιλαμβάνουν όλη την πόλη. Η Ρώμη ανακαλύπτει ξανά τη φυσική της κλίση ως πρωτεύουσα του Στυλ» δήλωσε ο Αλεσάντρο Ονοράτο, σύμβουλος εκδηλώσεων, τουρισμού, αθλητισμού και μόδας της ιταλικής πρωτεύουσας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Valentino (@maisonvalentino)

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More