Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Π. Γιαννάκης: Θέλω να εμφυσήσω στα παιδιά του Διδυμοτείχου την αγάπη μου για το Μπάσκετ (ηχητικό)

Με αμείωτο το ενδιαφέρον των αθλητών του ΓΑΣ Σπάρτακος Διδυμοτείχου συνεχίζεται για δεύτερη μέρα σήμερα το Giannakis Camp,  που διοργανώνεται αφιλοκερδώς από την Ακαδημία του διακεκριμένου καλαθοσφαιριστή Παναγιώτη Γιαννάκη στην πόλη του Διδυμοτείχου.

Ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής μαζί με τον συνεργάτη του, γνωστό μπασκετμπολίστα, Σπύρο Λινάρδο και τον γιο του, Δημήτρη Γιαννάκη επισκέπτεται από την Παρασκευή την πόλη των κάστρων στην προσπάθεια τους να δείξουν την αγάπη και την συμπαράσταση τους στα παιδιά της περιφέρειας βοηθώντας τους να ανακαλύψουν το άθλημα, αλλά και τον ίδιο τους τον εαυτό.

Μιλώντας σχετικά στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο κ. Γιαννάκης αναφέρθηκε στο 6μερο Camp, που διοργανώνεται κάθε καλοκαίρι στην περιφέρεια παρακινώντας τα παιδιά στο άθλημα ανακαλύπτοντας τα ταλέντα τους και προσπαθώντας να διατηρήσουν υγιή,  δυνατά και όχι υπέρβαρα παιδιά στη χώρα.

«Θέλω να δώσω την ευκαιρία στα παιδιά να δούνε με διαφορετική ματιά το άθλημα που αγαπώ και ‘γω τόνισε είμαι πρόθυμος να συμπαρασταθώ και να βοηθήσω. Επιθυμώ να εμφυσήσω μέσα τους το θάρρος, τη θέληση, το πάθος, να δώσω ιδέες στα παιδιά για να κατακτήσουν τα όνειρα τους».

Κοντά στον διεθνή καλαθοσφαιριστή βρίσκονται από την πρώτη στιγμή μέλη της διοίκησης του ΓΑΣ προσφέροντας του λίγη από την πλουσιοπάροχη θρακιώτικη φιλοξενία.

Τα μαθήματα τις δυο πρώτες ημέρες γίνονται αποκλειστικά και μόνο με τους μαθητές από το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι ενώ αύριο Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος θα είναι ανοικτά για το κοινό και θα περιλαμβάνουν εκδηλώσεις παιχνίδια βραβεύσεις και συνομιλία του δημοφιλούς coach με τους γονείς των αθλητών.

 

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More