Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρόδος: Βολές κατά του διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΗ

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στη Ρόδο, η απόφαση της ΔΕΗ να καταργήσει το κριτήριο εντοπιότητας στις προσλήψεις και να μην προσλάβει ούτε έναν από τους υποψηφίους στη Νότια Ρόδο για το εργοστάσιο της Κατταβιάς.

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για τον αποκλεισμό των κατοίκων της Νότιας Ρόδου από τις προσλήψεις στο εργοστάσιο της ΔΕΗ στην Κατταβιά, εξαπολύει ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ, Νεκτάριος Σαντορινιός.
«Σφράγισαν και επίσημα την κατάργηση του κριτηρίου εντοπιότητας» σημειώνει, καταγγέλλοντας την κοροϊδία έναντι των υποψηφίων από τη Νότια Ρόδο, που εκπαιδεύτηκαν στο αντικείμενο με την προσδοκία της πρόσληψης. «Ντροπή. Μόνο ντροπή» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ν. Ζαννετάκης

«Persona non grata» κήρυξε τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ, μετά την κατάργηση του κριτηρίου της εντοπιότητας στις προσλήψεις, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κατταβιάς, Νίκος Ζαννετάκης.

Διαμήνυσε δε ότι οι κάτοικοι θα προχωρήσουν σε δυναμικές κινητοποιήσεις, ενώ κατήγγειλε ότι ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ απαξίωσε τους Ροδίτες λέγοντας «ότι είναι μόνο για γκαρσόνια».

Στο κάδρο των ευθυνών έβαλε και τους κυβερνητικούς βουλευτές, που ψήφισαν την κατάργηση του κριτηρίου της εντοπιότητας, τονίζοντας ότι οι «ευθύνες τους είναι μεγάλες».

Φ. Ζαννετίδης

Σκληρή κριτική στη ΔΕΗ, για τη μη πρόσληψη των υποψηφίων από τη Νότια Ρόδο, ασκεί -μέσω του facebook- ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, Φιλήμονας Ζαννετίδης.
«Αθετούν τις συμφωνίες με τις τοπικές κοινωνίες» τονίζει στην ανάρτησή του, σημειώνοντας ότι το κριτήριο της εντοπιότητας καταργήθηκε γιατί αποτελούσε εμπόδιο στους σχεδιασμούς τους.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More