Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Κ.Υ. Κισσάμου – Ζητoύν οδηγό ασθενοφόρου (ηχητικό)

Με μια δυναμική συγκέντρωση διαμαρτυρίας το πρωί της Τρίτης έξω από το Κέντρο Υγείας Κισσάμου, κάτοικοι της περιοχής και ο Δήμαρχος, διεκδικούν την επαρκή στελέχωση των δύο ασθενοφόρων, προκειμένου να εξυπηρετούνται τα εκατοντάδες περιστατικά που καταγράφονται σε έναν Δήμο που ο πληθυσμός του αυξάνεται κατακόρυφα τους καλοκαιρινούς μήνες και λόγω του τουρισμού.

Αφορμή για τη διαμαρτυρία, στάθηκε η  μεταφορά ενός νέου ανθρώπου στο Κέντρο Υγείας Κισσάμου με το αγροτικό αυτοκίνητο του πατέρα του, αφού  η απάντηση στην έκκληση της μητέρας του τραυματία για ασθενοφόρο να είναι… “Δεν υπάρχει οδηγός”.

Πρόκειται ωστόσο για ένα σοβαρό και διαχρονικό πρόβλημα, που επιδεινώνεται και από το γεγονός, ότι γίνονται δεκτά αιτήματα μετακίνησης εργαζομένων, από τη σημαντική θέση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τον Δ/ντή του Κέντρου Υγείας κ. Ανυφαντάκη, η Διοίκηση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης αν και ενήμερη, δεν έχει ανταποκριθεί.

Σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ Χανίων ο Δήμαρχος Κισσάμου Γιώργος Μυλωνάκης, δήλωσε πρόθυμος να συνδράμει στην επίλυση του προβλήματος, αποσπώντας δύο εργαζόμενους – οδηγούς του Δήμου, προκειμένου να καλύπτονται επαρκώς οι ανάγκες διακομιδής ασθενών στο Νοσοκομείο Χανίων.

Ακούστε τον Δήμαρχο Κισσάμου

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More