Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Κοροϊδία Μητσοτάκη, Στάσση τα bonus από τις υπέρογκες χρεώσεις των λογαριασμών της ΔΕΗ

Σφοδρή επίθεση εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τον πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ κ. Στάσση.

Επικαλούμενος δημοσίευμα της εφημερίδας Δημοκρατία ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «την ώρα που οι πολίτες δεν έχουν να πληρώσουν τους υπέρογκους λογαριασμούς της ΔΕΗ, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της, κ. Στάσσης συνεχίζει να δίνει μπόνους στον ίδιο. Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, με βάση το δημοσίευμα, ο κ. Στάσσης την Παρασκευή πήρε ακόμα 145.000 μετοχές της ΔΕΗ έναντι 816.814 ευρώ, με το συνολικό ποσό που κατά τον ΣΥΡΙΖΑ, έχει ήδη εκταμιευθεί προς τις τσέπες των «γαλάζιων παιδιών» να ξεπερνά πλέον τα 7 εκατ. ευρώ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ προ καιρού είχε ασκήσει σφοδρή κριτική στον κ. Μητσοτάκη για bonus σε golden boys της ΔΕΗ 16 εκατ ευρώ όπως είχε υποστηρίξει και προσθέτει ότι τότε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, είχε δηλώσει πως η διανομή των μετοχών «δώρο» «έχει παγώσει, δεν υλοποιείται και δεν θα υλοποιηθεί».

«Ή ο κ. Στάσσης αυτενεργεί, οπότε οφείλει σήμερα κιόλας να αποπεμφθεί, ή λειτουργεί στο πλιάτσικο ως μπροστινός του κ. Μητσοτάκη και των συνεργατών του και όλοι μαζί δουλεύουν ψιλό γαζί τους καταναλωτές μοιράζοντας το υστέρημά τους. Περιμένουμε την απάντηση του κ. Οικονόμου», επισημαίνεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Κοροϊδία Μητσοτάκη, Στάσση, μοιράζουν σε bonus εκατομμυρίων τις υπέρογκες χρεώσεις των λογαριασμών της ΔΕΗ»

Ο κ. Στάσσης συνεχίζει να δίνει μπόνους στον εαυτό του την ώρα που οι πολίτες δεν έχουν να πληρώσουν λογαριασμούς της ΔΕΗ.

Ο κ. Οικονόμου, μετά την αρχική αποκάλυψη για το μπόνους στα golden boys της ΔΕΗ 16 εκατ. ευρώ, είχε δηλώσει πως η διανομή των μετοχών «δώρο» «έχει παγώσει, δεν υλοποιείται και δεν θα υλοποιηθεί».

Σύμφωνα με την αποκάλυψη της εφημερίδας Δημοκρατία, ο κ. Στάσσης την Παρασκευή πήρε ακόμα 145.000 μετοχές της ΔΕΗ έναντι 816.814 ευρώ, με το συνολικό ποσό που έχει ήδη εκταμιευθεί προς τις τσέπες των «γαλάζιων παιδιών» να ξεπερνά πλέον τα 7 εκατ. ευρώ.

Ή ο κ. Στάσσης αυτενεργεί, οπότε οφείλει σήμερα κιόλας να αποπεμφθεί, ή λειτουργεί στο πλιάτσικο ως μπροστινός του κ. Μητσοτάκη και των συνεργατών του και όλοι μαζί δουλεύουν ψιλό γαζί τους καταναλωτές μοιράζοντας το υστέρημά τους. Περιμένουμε την απάντηση του κ. Οικονόμου».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More