Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τσούκαλης για εξαφάνιση 19χρονης : “Η επιστολή δίνει ελπίδες ότι είναι ζωντανή – Διατηρώ επιφυλάξεις για τη γνησιότητά της”

Στο θρίλερ της εξαφάνισης της 19χρονης Άρτεμις Βασίλη, που έφυγε από το σπίτι της στις 16 Οκτωβρίου του 2020 από το Κορωπί ώστε να πάει σε ραντεβού για δουλειά και δεν επέστρεψε ποτέ, αναφέρθηκε μιλώντας στην ΕΡΤ και την εκπομπή “Από τις έξι” ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης. “Στην παρούσα φάση δεν υπάρχει κάτι για να το βάλουμε στο κάδρο, καμία σημαντική μαρτυρία. Ο βαθμός δυσκολίας είναι τεράστιος. Δεν υπάρχει μια άκρη για να αρχίσουμε να ξετυλίγουμε το νήμα”, επισήμανε, ενώ φάνηκε αισιόδοξος, ότι η επιστολή που ταχυδρομήθηκε από άγνωστο από τα ΕΛΤΑ Αμαρουσίου στο δικηγόρο της οικογένειας, δίνει ελπίδες ότι είναι ζωντανή .

Ωστόσο επισήμανε ότι διατηρεί “πολλές αποστάσεις και επιφυλάξεις, έως ότου διασαφηνιστεί εάν η επιστολή είναι πραγματική ή εστάλη για κάποιους άλλους λόγους παραπλανητικούς”.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο ερευνητής “είναι από τις υποθέσεις, που έχουν μεγάλο βαθμό δυσκολίας γιατί δεν υπάρχει ένα στοιχείο, μια σημαντική μαρτυρία, εκτός από την τελευταία που είχαμε από ένα κατάστημα κινητής τηλεφωνίας, όπου μπήκε για να ρωτήσει που βρίσκεται το μεγαλοκατάστημα όπου ήθελε να κάνει την αίτηση για να προσληφθεί και έκτοτε χάνονται τα ίχνη της.  Δεν υπάρχει κανένα άλλο στοιχείο, ούτε υλικό από κάμερες, ούτε καμία πληροφορία για να αξιοποιηθεί από γνωστούς και φίλους της”.

Η επιστολή που ταχυδρομήθηκε από άγνωστο από τα ΕΛΤΑ Αμαρουσίου δίνει ελπίδες ότι είναι ζωντανή, αλλά διατηρεί όπως είπε πολλές αποστάσεις και επιφυλάξεις έως ότου διασαφηνιστεί εάν η επιστολή είναι πραγματική ή εστάλη για κάποιους άλλους λόγους παραπλανητικούς

Αποδέκτης  της επιστολής που ταχυδρομήθηκε από άγνωστο από τα ΕΛΤΑ Αμαρουσίου, ήταν ο δικηγόρος της οικογένειας της Άρτεμης Βασίλη, Αναστάσιος Ντούγκας, στο γραφείο που διατηρεί στη Θεσσαλονίκη.

“Αυτό που ευχόμαστε όλοι, είναι η κοπέλα να είναι ζωντανή και να βρίσκεται με κάποιον” είπε ο κ. Τσούκαλης. “Οι έρευνες συνεχίζονται. Εγώ έχω κάνει δύο ταξίδια στο εξωτερικό, σε Αλβανία και Βουλγαρία”. Όπως εξηγεί, “υπήρξαν κάποιες πληροφορίες και σε περιπτώσεις όπως αυτή της εξαφάνισης της νεαρής γυναίκας, κάθε πληροφορία διερευνάται. Δεν αφήνουμε τίποτε στην τύχη του”.

Η άποψή του είναι ότι η στάση λεωφορείου απ΄όπου χάθηκαν τα ίχνη της 19χρονης, είναι κεντρικό σημείο και δεν “προσφέρεται” για κάποιον επίδοξο απαγωγέα. Επιπλέον η εξαφάνιση έγινε σε ώρα που υπήρχε κίνηση κόσμου και αυτοκινήτων. “Το θεωρώ δύσκολο να συμβεί απαγωγή τη συγκεκριμένη στιγμή και στη συγκεκριμένη περιοχή” ανέφερε

“Στην παρούσα φάση δεν υπάρχει κάτι για να το βάλουμε στο κάδρο. Ο βαθμός δυσκολίας είναι τεράστιος. Δεν υπάρχει μια άκρη για να αρχίσουμε να ξετυλίγουμε το νήμα” κατέληξε.

Η Άρτεμις χάθηκε την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου του 2020 από το Κορωπί, όπου έμενε με την οικογένειά της. Έχει ύψος 1.62 και για την εξαφάνισή της έχει σημάνει Silver Alert.

Πηγή: ΕΡΤ

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More