Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού το Ioannina Lake Run 2022

Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, τίθεται,  με απόφαση του υπουργού Βασίλη Κικίλια, το “Ioannina Lake Run 2022″, που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Σεπτεμβρίου 2022.

“Η άμεση ανταπόκριση του Υπουργείου Τουρισμού στο αίτημα που κατατέθηκε, αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της αναγνώρισης της διοργάνωσης στην ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού, κατατάσσοντας τον αγώνα των 30 χλμ. γύρω από τη λίμνη Παμβώτιδα και τους παράλληλους παραλίμνιους αγώνες, στις δράσεις που αναδεικνύουν και προβάλλουν τα πλεονεκτήματα της χώρας και της περιοχής στον τομέα του Τουρισμού”, σημειώνουν σε ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές.

Το Ioannina Lake Run είναι μία από τις λιγοστές διοργανώσεις με μετρήσιμα αποτελέσματα, χάρη στην έρευνα για το οικονομικό αποτύπωμα, που διενεργήθηκε με τη συμβολή του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων και, μεταξύ άλλων, ανέδειξε τη συμβολή των αγώνων τόσο στην πληρότητα των κλινών των τουριστικών καταλυμάτων της ευρύτερης περιοχής, όσο και στην προβολή των Ιωαννίνων και της Ηπείρου.

Στη σχετική ανακοίνωση το Υπουργείο Τουρισμού, σημειώνει ότι “οι αγώνες θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού και στην προβολή του τουριστικού προϊόντος της πόλης των Ιωαννίνων.”

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

Generated by Feedzy