Χημεία – Πανελλήνιες 2021: Αυτά είναι τα θέματα και οι απαντήσεις

Το Dnews σας μεταδίδει τα θέματα που «έπεσαν» στο μάθημα της χημείας στις πανελλήνιες 2021 στο οποίο εξετάστηκαν σήμερα οι μαθητές των ΓΕΛ όλης της χώρας.

Συνεχίζεται ομαλά και σήμερα η διεξαγωγή των πανελληνίων 2021 με τους μαθητές των ΓΕΛ να εξετάζονται στη χημεία.

Χθες οι μαθητές των ΕΠΑΛ διαγωνίστηκαν με τη σειρά τους στα μαθηματικά με τα θέματα να κρίνονται ως κλιμακούμενης δυσκολίας.

Η ώρα έναρξης των Πανελληνίων Εξετάσεων 2021 είναι στις 08:30 π.μ ενώ οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στο εξεταστικό τμήμα μέχρι και τις 08:00 π.μ.

Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι 3 ώρες.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε τα θέματα Χημείας για τους μαθητές των ΓΕΛ, λίγο μετά τις 10:00 π.μ.

Για να δείτε τα θέματα του μαθήματος “Χημεία” ΓΕΛ πατήστε εδώ

Το Dnews, σε συνεργασία με τα φροντιστήρια και το κύρος του «Μεθοδικό», θα ενημερώνει έγκυρα και έγκαιρα για τα θέματα των Πανελληνίων 2021 και τις απαντήσεις τους, καθώς και όλες τις εκτιμήσεις για τις Βάσεις 2021, έως ότου ανακοινωθούν στα τέλη Αυγούστου.

Ηρώ Μαρκάκη: Στα φετινά θέματα της Χημείας ακολουθείται η λογική που υιοθετήθηκε από το 2018

Στα φετινά θέματα της Χημείας ακολουθείται η λογική που υιοθετήθηκε από το 2018 καθώς τα Θέματα Β5 και Δ αναφέρονται στις πρακτικές χρήσεις της Χημείας στον Φαρμακευτικό και Βιομηχανικό κλάδο. Συγκεκριμένα το Θέμα Β5 στο οποίο παρουσιάζεται ένα αντικαρκινικό φάρμακο απαιτεί πολύ καλή γνώση της έννοιας της διαλυτότητας για την πλήρη αιτιολόγησή του. Γενικά, τα θέματα είναι σαφώς διατυπωμένα και πιο βατά σε σχέση με τα περσινά, αλλά όπως και τα προηγούμενα χρόνια απευθύνονται σε πολύ καλά προετοιμασμένους υποψηφίους. Εξάλλου το μάθημα της Χημείας είναι μάθημα βαρύτητας για τους υποψηφίους του Επιστημονικού Πεδίου Υγείας & Ζωής.

Τα θέματα της Χημείας

ΠΗΓΗ: ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΤΙΚΑ NEWS.( Read More )