Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Άκαρπη η συνάντηση του προέδρου του ΕΚΑΒ Θράκης με τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Κομοτηνής, άκαρπη ήταν η συνάντηση του αντιπεριφερειάρχη Υγείας και Κοινωνικών Πολιτικών, Αριστείδη Μωϋσιάδη, με τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ 9 Θράκης, Σταύρο Καμπουραντώνη, για την εξεύρεση δύο καταλυμάτων, προκειμένου να εξασφαλισθεί η διαμονή των δύο διασωστών από άλλες περιοχές.

Η μετακίνηση αυτή γίνεται για να καλυφθούν τα κενά του προσωπικού στην Ροδόπη και να συνεχίσουν τα ασθενοφόρα να λειτουργούν σε 24ωρη βάση, όπως γίνεται και σε άλλες περιοχές.

Η πλευρά της Περιφέρειας υποστηρίζει πως δεν υπάρχει επίσημο αίτημα για κάτι τέτοιο. Ο κ. Καμπουραντώνης τόνισε πως έχει ενημερώσει Βουλευτές και Αυτοδιοίκηση από την αρχή της χρονιάς σχεδόν, για αυτό το ενδεχόμενο για να εισπράξει αρχικά θετική απάντηση, η οποία τώρα που την χρειάζεται είναι αρνητική η στάση, από την Αντιπεριφέρεια Ροδόπης.

Μετά και από αυτήν την άκαρπη συνάντηση, τα άτομα από άλλες περιοχές, δεν θα μπορέσουν να έλθουν στην Κομοτηνή και  μέχρι το μέσο  της εβδομάδας, το ΕΚΑΒ,  είναι πολύ πιθανό να μην λειτουργεί σε 24ωρη βάση, με ότι αυτό συνεπάγεται.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More