Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έχασε τη νίκη από τα… χέρια της η Κύπρος

 

Η εθνική ομάδα του Νίκου Κωστένογλου βρισκόταν μπροστά στο σκορ καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά αποκόμισε μονάχα τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στη Βόρεια Ιρλανδία.

Μετά από τρεις αγώνες στον δεύτερο όμιλο του γ’ γκρουπ δυναμικότητας του Nations League, η Κύπρος ήταν «αγκαλιά» με την πρώτη της νίκη, ωστόσο η Βόρεια Ιρλανδία της πήρε την… μπουκιά από το στόμα στο φινάλε του αγώνα.

Ο αγώνας:

Η ομάδα της Βόρειας Ιρλανδίας ήταν καλύτερη στα πρώτα λεπτά του αγώνα και είχε τόσο την υπεροχή της μπάλας όσο και την κατοχή της, δίχως όμως κάποια αξιοσημείωτη τελική. Στο 19′ και το 26′ οι δύο ομάδες πραγματοποίησαν από μία τελική με σουτ που έφυγαν εκτός στόχου. Στο 32′ οι Κύπριοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Ο Κυριάκου εκτέλεσε το φάουλ και ο Κακκουλής έπιασε την κεφαλιά, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Κάρσον. Εν συνεχεία, η Βόρεια Ιρλανδία δημιούργησε κάποιες συνθήκες για γκολ, ωστόσο καμία εκ των ευκαιριών της δεν μετουσιώθηκε σε γκολ και το ημίχρονο έληξε με την Κύπρο μπροστά στο σκορ.

Με το… καλημέρα του δευτέρου ημιχρόνου σχεδόν, το σύνολο του Νίκου Κωστένογλου κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά της, με την υπογραφή του Κακκουλή και πάλι, έπειτα από ασίστ του Τζιώνη. Το γκολ ελέγχθηκε από τον VAR και εν συνεχεία μέτρησε κανονικά. Οι γηπεδούχοι έγειραν περαιτέρω την… πλάστιγγα υπέρ τους και πίεζαν τόσο για να μειώσουν στο σκορ, όσο και για να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα. Στο 71′, η πίεση έφερε αποτέλεσμα και ο ΜακΝέρ μείωσε στο σκορ, ενώ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Έβανς της Λέστερ κατάφερε να ισοφαρίσει για την εθνική του ομάδα, χαρίζοντάς της τον βαθμό της ισοπαλίας.

ΓΚΟΛ: 32′, 51′ Κακκουλής

Κίτρινες: 68′ Ντέιβις / 68′ Λαΐφης

Πλέον, η Κύπρος έχει δύο βαθμούς στον όμιλο, όντας σε ισοβαθμία με τη Βόρεια Ιρλανδία. Οι δύο εθνικές ομάδες μοιράζονται την τρίτη και την τέταρτη θέση, αναζητώντας ακόμη την πρώτη τους νίκη στο δεύτερο γκρουπ.

Το άρθρο Έχασε τη νίκη από τα… χέρια της η Κύπρος εμφανίστηκε πρώτα στο www.ertsports.gr.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More