Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ανοιχτό για τους φιλάθλους το φιλικό με την ΑΕ Λεμεσού

 

Ανοιχτό στους οπαδούς τόσο της κυπριακής ομάδας όσο και των “ασπρόμαυρων” της Μεγαλονήσου θα είναι το φιλικό ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΛ. Μάλιστα, η επίσημη ιστοσελίδα της κυπριακής ΠΑΕ ανακοίνωσε την προπώληση των εισιτηρίων, που ξεκινά το πρωί της Τρίτης.

Η ΑΕ Λεμεσού αποφάσισε να επιτρέψει στους φιλάθλους να παρακολουθήσουν από τις κερκίδες την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της χειμερινής προετοιμασίας του “δικέφαλου του βορρά”.

Αναλυτικά την ανακοίνωση της ΑΕΛ:

« Η ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ανακοινώνει ότι αρχίζει η προπώληση των εισιτηρίων για το φιλικό παιχνίδι ΑΕΛ-ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 01/12/2022 στις 18.30 στο Τσίρειο Στάδιο.

Η προπώληση των εισιτηρίων για τους φιλάθλους και των δύο ομάδων θα αρχίσει την Τρίτη 29/11 στις 09.00 το πρωί, από το AEL Official Shop και ηλεκτρονικά.

**Εισιτήρια θα υπάρχουν και στα ταμεία του γηπέδου από τις 17:00 και για τις δύο κερκίδες για τους φιλάθλους των δύο ομάδων.

** Οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα έχουν στη διάθεση τους την Δυτική κερκίδα και οι φίλοι της ομάδας μας την Ανατολική.

** Γενική είσοδος 10 ευρώ
** Παιδικά εισιτήρια: 2 ευρώ
**Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 9681930

Ηλεκτρονικά εισιτήρια:

** Οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να εξασφαλίσουν εισιτήρια και ηλεκτρονικά στο link https://tickets.ael-fc.com/ μέχρι και την ώρα έναρξης του αγώνα.

** Όσοι αντιμετωπίζουν οποιαδήποτε προβλήματα με την αγορά ηλεκτρονικών εισιτηρίων μπορούν να επικοινωνούν στον αριθμό 24251500 (μόνο καθημερινές 09:00 με συνεχόμενο ωράριο μέχρι τις 17:00) για τεχνική υποστήριξη

** Πληρωμή με μετρητά & τραπεζική κάρτα».//

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More