Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αυτόπτης μάρτυρας στο ertnews.gr για την αιματηρή συμπλοκή στα Κ. Πατήσια: «Είχε πάθει αμόκ, πυροβολούσε ασταμάτητα»

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών για υπόθεση ναρκωτικών βρίσκεται σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις πίσω από το χθεσινοβραδινή ένοπλη συμπλοκή στην Αθήνα με τρεις νεκρούς και τρεις τραυματίες οι δύο εκ των οποίων αστυνομικοί. Με βαρύ ποινικό παρελθόν ο οδηγός της μοτοσυκλέτας – έχει κατηγορηθεί για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση. Εμπλοκή σε υποθέσεις ναρκωτικών είχε ο δράστης. Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν στα Κάτω Πατήσια και τους Αγίους Αναργύρους θύμιζαν Φαρ Ουέστ.

Για το μακελειό που εκτυλίχθηκε στο κέντρο της Αθήνας μίλησε αποκλειστικά στο Ertnews.gr μάρτυρας, που βρισκόταν ακριβώς στο σημείο του φονικού ραντεβού και περιγράφει λεπτομερώς τι συνέβη. «Είχε πάθει αμόκ, πυροβολούσε ασταμάτητα και προς όλες τις κατευθύνσεις», αναφέρει για τον δράστη.

Σύμφωνα με τον μάρτυρα, την ώρα που ο δράστης βρισκόταν με την 43χρονη μέσα σε αυτοκίνητο, εμφανίστηκαν άλλα δύο οχήματα και ένα μηχανάκι. Ένας από αυτούς πλησίασε στο παράθυρο του δράστη και τον γρονθοκόπησε.

Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες υπήρξε αρχικά διαπληκτισμός μεταξύ των δραστών και στη συνέχεια, ο δράστης βγήκε από το αμάξι και άρχισε μαινόμενος να πυροβολεί, με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση και πανικός στην περιοχή.

Η γυναίκα οδηγός συνελήφθη στο σημείο, ενώ ο άντρας πιστολέρο λίγα μέτρα πιο κάτω από τον τόπο της αιματηρής συμπλοκής έκλεψε ένα ΙΧ,  με το οποίο κινήθηκε προς τους Αγίους Αναργύρους. Κατά τον αυτόπτη μάρτυρα, επιχείρησαν να αλλάξουν μεταφορικό μέσα, αφού είχαν παρασύρει με το αρχικό τους αμάξι έναν από αυτούς με τους οποίους διαπληκτίστηκαν. 

Στη θέα των αστυνομικών πυροβόλησε εναντίον τους τραυματίζοντας δυο εξ αυτών. Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Ο αυτόπτης μάρτυρας θορυβήθηκε σε μεγάλο βαθμό από το συμβάν αλλά πιο συγκεκριμένα από την μανία του δράστη. Αναφέρει πως «μέχρι να επιβιβαστεί στο επόμενο αμάξι, συνέχισε να πυροβολεί προς όλες τις κατευθύνσεις, χωρίς να υπολογίζει τίποτα!».

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών «βλέπει» η ΕΛΑΣ πίσω από την ένοπλη συμπλοκή σε Κάτω Πατήσια – Αγ. Αναργύρους

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις οποίες επιβεβαιώνει και ο συγκεκριμένος μάρτυρας, ο δράστης διατηρούσε φανοποιείο, μόλις λίγα μέτρα από το σημείο που έλαβε χώρα το συμβάν.

Ο πανικός που προκλήθηκε ήταν αναμενόμενος καθώς η περιοχή είναι πολυσύχναστη με πολλά μαγαζιά. Από θαύμα δεν υπήρξαν περισσότεροι νεκροί.

Εξαιτίας των ανεξέλεγκτων πυροβολισμών, προκλήθηκαν ζημιές σε επιχειρήσεις.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ και του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ααφάλειας Αττικής, που έχει αναλάβει τη υπόθεση.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More