Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βίντεο: Οργισμένος ο Πούτιν επιπλήττει δημόσια υπουργό – «Γιατί παριστάνεις τον ανήξερο;»

Στην Ουκρανία, το επίκεντρο των εχθροπραξιών παραμένει το Σολεντάρ, στα ανατολικά της χώρας, με τους μισθοφόρους της Βάγκνερ να εμμένουν ότι έχουν καταλάβει την πόλη, και τους Ουκρανούς να το διαψεύδουν. Την ίδια ώρα, η Ρωσία αλλάζει τον επικεφαλής των δυνάμεών της στην Ουκρανία, για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις μήνες.

Έξαλλος εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν κατά τη διάρκεια βιντεοκλήσης σχετικά με την προμήθεια στρατιωτικών και πολιτικών αεροπλάνων. Ο Πούτιν εμφανίζεται να επιπλήττει δημόσια τον υπουργό Εμπορίου λέγοντάς του χαρακτηριστικά: «Δεν υπάρχουν συμβόλαια. Τι μου λες; Γνωρίζω ότι δεν υπάρχουν συμβόλαια στις εταιρείες, μου το είπαν οι διευθυντές. Γιατί παριστάνεις τον ανήξερο;».

Και συνεχίζει λέγοντάς του «Μήπως να ολοκληρώσουμε τώρα τη συνάντηση;».

Σε κατάσταση επιφυλακής βρίσκονται οι ουκρανικές δυνάμεις κοντά στα σύνορα με τη Λευκορωσία, καθώς παραμένουν οι φόβοι για ενδεχόμενη νέα επίθεση της Ρωσίας από τον βορρά. Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος Ζελένσκι εξέφρασε την ικανοποίηση του για την απόφαση της Πολωνίας να στείλει άρματα μάχης Λέοπαρντ 2 στην Ουκρανία.

Πηγή: ΕΡΤ 

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More