Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στην ΕΡΤ για την έκρηξη στη Συγγρού: Η μπαλκονόπορτα έπεσε πάνω στο κρεβάτι μας

Για την γνωριμία με τη σύντροφο του, τη δημιουργική πίεση της δουλειάς του και τον τρόπο με τον οποίο ο ίδιος καταφέρνει να απέχει από την τοξικότητα της και για την έκρηξη στη Συγγρού που κινδύνεψε η ζωή του και της συντρόφου του μίλησε ο ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στην ΕΡΤ και την εκπομπή «ΣΤΟΥΝΤΙΟ 4».

Ο ηθοποιός αποκάλυψε τη «μανία» του να βιντεοσκοπεί και να αποθηκεύει όσο το δυνατόν περισσότερες στιγμές από τις δουλειές του. «Τα τελευταία χρόνια με την μανία που είχα να μάθω να μοντάρω πήρα κάμερα για υλικό και έχω τραβήξει όλες μου τις επαγγελματικές μου δουλειές. Είμαι ο κλειδοκράτορας αναμνήσεων δικών μου και των συναδέλφων μου» δήλωσε.

Αναφέρθηκε, επίσης, στην γνωριμία του με τη γυναίκα του Λίνα Πρίντζου αποκαλύπτωντας ότι αγόρασε μετοχές στην τράπεζα για να την προσεγγίσει. «Γνώρισα τη σύντροφό μου στην τράπεζα. Αγόραζα μετοχές για να τη βλέπω» ενώ με χιουμοριστική διάθεση πρόσθεσε: «Μου στοίχισε πολύ η γνωριμία μας».

Ο ηθοποιός μιλήσε για τα άγχη και τη δημιουργική πίεση της δουλειάς του δηλώνοντας ότι «Μπορεί να διαφημίζουμε και να βλέπει ο κόσμος αυτή τη χαρά που ζούμε. Από πίσω όμως υπάρχει μια τρελή πίεση ψυχολογική και ψυχοσωματική. Όταν τελειώνει μια παράσταση νιώθω “μηδενικό”».

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε τον πρώτο καιρό με την μεγάλη αναγνωρισιμότητα ανέφερε «Στην αρχή ένιωθα περίεργα που με αναγνώριζε ο κόσμος. Από τα “Εγκλήματα” και μετά, ζω σε ένα άλλο σύμπαν. Περπατάω στα πεζοδρόμια και απέναντι οι άνθρωποι χαμογελάνε».

Ο ηθοποιός μίλησε, επίσης, για τα «κακώς κείμενα» του καλλιτεχνικού χώρου, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο ο ίδιος καταφέρνει να απέχει από την τοξικότητα. «Μερικές φορές το τοξικό το καταλαβαίνεις πριν συνεργαστείς οπότε αποφεύγεις να συνεργαστείς. Σε κάποιες δουλειές που ήμουν ακόμη και κάτι τοξικό να υπήρχε ήταν όλο το υπόλοιπο με τόση θετική ενέργεια που το απορροφούσε» δήλωσε.
Ενώ πρόσθεσε:  «Αν δεν έχεις λύσει κάποια θέματα με τον εαυτό σου είναι πολύ εύκολο σε αυτή τη δουλειά να βγουν τα πολύ χειρότερα κομμάτια του χαρακτήρα σου. Το ”εγώ” είναι επικίνδυνο γιατί σε αυτή τη δουλειά είναι ένα περίεργο ναρκωτικό το χειροκρότημα».

Για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε εκείνος και η σύντροφός του σε εκείνο το ατύχημα που είχε προκαλέσει ζημιές σε πάρα πολλά κτήρια στη Συγγρού δήλωσε: « Ήταν απίστευτο το συναίσθημα. Από το αστικό κύμα της έκρηξης ξεριζώθηκε η μπαλκονόπορτα και έπεσε πάνω στο κρεβάτι μας. Δεν προλαβαίνεις να κάνεις τίποτα. Η Λίνα έκανε λίγο καιρό να συνέλθει γιατί έχει και έναν φόβο με τους σεισμούς, οπότε ενώ εγώ λειτούργησα πολύ λογικά, η Λίνα από την άλλη μου έμεινε στα χέρια δύο φορές. Οι ειδικοί που ήρθαν μας είπαν ότι ήμασταν πάρα πολύ τυχεροί». 

Πηγή:ΕΡΤ

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More