Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βλάχοβιτς: «Το σκοράρισμα είναι αυτό για το οποίο ζω»

 

H πιο πετυχημένη μεταγραφή του χειμώνα είναι αδιαμφησβήτητα αυτή του Ντουσαν Βλάχοβις.


Ο Σέρβος έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην πορεία της Γιούβεντους φέτος, καθώς και στην κατάκτηση της τέταρτης θέσης στη Σέριε Α.

Είχε 21 συμμετοχές με τη φανέλα των “μπιανκονέρι”, σκοράροντας 9 γκολ έχοντας και δύο ασίστ. Ο ίδιος σε δηλώσεις του στο περιοδικό Icon, δήλωσε μεταξύ άλλων πως είναι εθισμένος στο σκοράρισμα ενώ αποκάλυψε πως βλέπει ποδόσφαιρο 24 ώρες το 24ωρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Είναι κάτι που με γεμίζει. Όταν δεν νιώθω αυτό το συναίσθημα μετά το παιχνίδι αισθάνομαι άδειος. Όταν σκοράρω, όμως, πετάω. Νιώθω στον έβδομο ουρανό. Και μετά το θέλεις πάλι και μετά πάλι, και θέλεις να ζήσεις ξανά και ξανά αυτό το συναίσθημα με κάθε κόστος. Είναι ένας εθισμός που σε διεγείρει ανά πάσα στιγμή. Είναι αυτό για το οποίο ζω. Είμαι αφιερωμένος στο ποδόσφαιρο 24 ώρες το 24ωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα. Όταν πάω σπίτι τι κάνω; Βλέπω άλλους ποδοσφαιρικούς αγώνες. Κοιτάζω να διασκεδάζω, να χαλαρώνω, αλλά και να μαθαίνω και να βελτιώνομαι. Παρατηρώ πράγματα, τα αναλύω και σκέφτομαι “Θα μπορούσα να είχα κάνει αυτό ή εκείνο”.

Το άρθρο Βλάχοβιτς: «Το σκοράρισμα είναι αυτό για το οποίο ζω» εμφανίστηκε πρώτα στο www.ertsports.gr.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More