Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βριλήσσια: Έκρηξη εμπρηστικού μηχανισμού σε πολυκατοικία που διαμένει γνωστός δημοσιογράφος

Έκρηξη εμπρηστικού μηχανισμού με γκαζάκια σημειώθηκε στις 02:30-02:45 τα ξημερώματα σε πολυκατοικία στα Βριλήσσια, όπου διαμένει γνωστός δημοσιογράφος. Από την έκρηξη σημειώθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στην είσοδο της πολυκατοικίας ενώ ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ της ΕΡΤ Κώστα Παπαδόπουλο ξέσπασε και φωτιά από την έκρηξη και χρειάστηκε να παρέμβει η Πυροσβεστική, ενώ ήταν μεγάλο το θερμικό φορτίο όπου η πόρτα της εισόδου έλιωσε όπως και τα φώτα που υπήρχαν στο σημείο. Οι ένοικοι της πολυκατοικίας βγήκαν έντρομοι στα μπαλκόνια τους για να δουν τι συμβαίνει. Μεγάλη είναι η κινητοποίηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών ενώ υλικό από τον εμπρηστικό μηχανισμό εξετάζεται από τα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Στην ΕΡΤ και στην εκπομπή «από τις έξι» μίλησε ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε, κάνοντας λόγο για τρομοκρατική ενέργεια, ενώ ανέφερε ότι είναι η πρώτη φορά που έχει δεχθεί επίθεση με γκαζάκια ενώ στο παρελθόν του είχαν πετάξει τρικάκια, και του είχαν γράψει συνθήματα στην πολυκατοικία.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More