Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βόλος: Ελεύθερος ο 61χρονος που πυροβολούσε – Κρατούμενη η καταγγέλλουσα στερούμενη άδειας παραμονής

Ελεύθερος μέχρι την δίκη του είναι ο 61χρονος που πυροβολούσε με την καραμπίνα του αδιακρίτως, τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης στις Αλυκές του Βόλου, επειδή τον εγκατέλειψε χωρίς να του επιστρέψει τα χρήματα που της είχε δανείσει, η πρώην σύντροφός του, ενώ κρατούμενη είναι η καταγγέλλουσα, η οποία κατάγεται από την Μολδαβία και έχουν λήξει τα έγγραφα παραμονής στην χώρας μας.

Η γυναίκα  προχθές το βράδυ ειδοποίησε έντρομη την αστυνομία φοβούμενη ότι ο πρώην σύντροφός της θα κάνει κακό στην ίδια και στον άνδρα της. Η καταγγελία της, κίνησε και την διαδικασία ελέγχου της ταυτότητά της, όπου οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι βρίσκεται παράνομα στην Ελλάδα, διότι έχει λήξει εδώ και καιρό η άδεια παραμονής της. Συνελήφθη και παράλληλα κινήθηκε η διαδικασία διοικητικής απέλασης της.

Η καταγγέλλουσα θα παραμείνει στη χώρα μας μέχρι να δικαστεί ο 61χρονος με τις κατηγορίες της απειλής, παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας, που προσδιορίστηκε για τις 16 Αυγούστου, αφού δεν ήταν εφικτή η διεξαγωγή της δίκης στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.

 

 

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More