Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γερμανικό Stern: «Εμπρηστής ο Ερντογάν – Αδίστακτος για να μείνει στην εξουσία»

Μετά τον Economist και το Stern αναφέρεται στον Τούρκο πρόεδρο με σκληρούς χαρακτηρισμούς.

Το γερμανικό περιοδικό Stern κυκλοφόρησε με έναν επιθετικό τίτλο για τον Τούρκο πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν στο εξώφυλλό του, χαρακτηρίζοντάς τον «εμπρηστή». «Ο Ερντογάν αγωνίζεται αδίστακτα για να παραμείνει στην εξουσία: στην ίδια του τη χώρα, στη Συρία ακόμη και στη Γερμανία…».

Στο άρθρο του γερμανικού περιοδικού για τον Τούρκο πρόεδρο, αναφέρεται χαρακτηριστικά πως ο «Ερντογάν, προκειμένου να διατηρηθεί στην εξουσία, έχει γίνει ‘εμπρηστής’ τόσο στο εσωτερικό της Τουρκίας, όσο και στο εξωτερικό», προτάσσοντας τη στάση του στις περιπτώσεις της Σουηδίας και της Φινλανδίας αναφορικά με την ένταξή τους στο ΝΑΤΟ, στη Συρία και στη Λιβύη.

#Erdogan – der Brandstifter. Um sich die Macht zu sichern, schürt der türkische Präsident gefährliche Konflikte – auch in Deutschland”. Der neue #stern ist ab Donnerstag am Kiosk erhältlich – und ab sofort auch bei uns im Shop: https://t.co/DxzGH5YMLi pic.twitter.com/moHUnJxwnE

— stern (@sternde) January 25, 2023

Παράλληλα το περιοδικό αναρωτιέται αν ο Ερντογάν θα δεχθεί την ήττα του στις εκλογές, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο Τούρκος Πρόεδρος θα προσπαθήσει να μείνει στην εξουσία με κάθε τρόπο, ακόμη και αν ηττηθεί στις εκλογές.

Έξω φρενών ο Αλτούν κατά του “The Economist” – Οργισμένη ανάρτηση εναντίον του περιοδικού
Ο Τ. Ερντογάν ακυρώνει την επίσκεψη στη Γερμανία και τη συνάντηση με Σολτς

 

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More