Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γρεβενά: Ένα γκράφιτι αφιερωμένο σε γιατρούς και νοσηλευτές από την Δήμητρα Μπαζούκη

Ένα εντυπωσιακό γκράφιτι, με ισχυρά κοινωνικά μηνύματα κοσμεί τον αύλειο χώρο του Νοσοκομείου Γρεβενών.

Πρόκειται για ένα έργο που φέρει την υπογραφή της ζωγράφου Δήμητρας Μπαζούκη και είναι αφιερωμένο στον τιτάνιο και καθημερινό αγώνα γιατρών και νοσηλευτών.

Με το μπλε χρώμα της ηρεμίας και της γαλήνης να κυριαρχεί, η ζωγράφος αποτυπώνει συναισθήματα ελπίδας, αλληλεγγύης και ανθρωπιάς και στέλνει κοινωνικά μηνύματα με συγκινητικό τρόπο, σε αυτή τη δύσκολη υγειονομική περίοδο που διανύουμε.

Η Γρεβενιώτισσα εικαστκός μέσα από το γκραφίτι ευχαριστεί με αυτόν τον τρόπο τον τιτάνιο και καθημερινό αγώνα γιατρών και νοσηλευτών, που βάζοντας ως υπέρτατο στόχο τη σωτηρία της ανθρώπινης ζωής και την ανακούφιση του ψυχικού και σωματικού πόνου προσφέρουν τα μέγιστα στους πολίτες της περιοχής.

Το νέο έργο τέχνης της εικαστικού υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Παιδείας & Αθλητισμού Ιφιγένεια Στεργιούλα και τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου Ευτυχία Καπάτου.

Τις ευχαριστίες του εκφράζει ο Δήμαρχος Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης δημόσια στη Γρεβενιώτισσα εικαστικό που για μια ακόμη φορά, προσέφερε απλόχερα την βοήθειά της.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More