Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δυτική Μακεδονία: Ανθρωπιστική βοήθεια για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία και Συρία

Είδη πρώτης ανάγκης για την ανακούφιση των δοκιμαζόμενων από τον ισχυρό σεισμό πολιτών σε Τουρκία και Συρία, συγκεντρώνονται από τους Δήμους, σε συνεργασία με την ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας και την ΚΕΔΕ. Τα υλικά θα συγκεντρωθούν την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου στην Κοζάνη ώστε να αποσταλούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Όσοι επιθυμούν, μπορούν να προσφέρουν:
– κουβέρτες και παπλώματα
– ιατροφαρμακευτικό υλικό (μάσκες, γάζες, γάντια, αντισηπτικά, χάνζαπλαστ)
– είδη προσωπικής υγιεινής (σαπούνια, οδοντόκρεμες, μωρομάντηλα κλπ)

Στην Καστοριά, η συγκέντρωση των ειδών θα γίνει στο κτίριο του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Καστοριάς (στο Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας, δίπλα από την πιάτσα των ταξί) από Τετάρτη 8 έως και την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου , από τις 9:00 π.μ. έως και τις 14:00.
Για περισσότερες πληροφορίες οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τη διεύθυνση Πρόνοιας του Δήμου Καστοριάς, στα τηλέφωνα 2467021026-28967.

Στο Άργος Ορεστικό, η συλλογή των ειδών θα πραγματοποιείται την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου και τηνΠέμπτη 9 Φεβρουαρίου από 09:00 – 15:00 στον χώρο του Βοήθεια στο Σπίτι (πρώην κλινική Ζάχου). Τηλέφωνο επικοινωνίας – Πληροφορίες: 24670 44066.

Στο Δήμο Πρεσπών, η συλλογή θα γίνεται από την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου, μέχρι και την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, στην είσοδο του Δημαρχείου στο Λαιμό.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More