Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δ. Μακεδονία: Εκδηλώσεις 28ης Οκτωβρίου

Με εκδηλώσεις και ομιλίες σε όλα τα σχολεία της Δυτικής Μακεδονίας, και προσκύνημα μαθητών στα μνημεία ηρώων, ξεκινάει από σήμερα Πέμπτη 27.10.2022, ο εορτασμός της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Αύριο Παρασκευή 28.10.2022, σε όλες τις πόλεις τις Δυτικής Μακεδονίας, θα τελεστή το πρωί επίσημη δοξολογία, στους Μητροπολιτικούς Ναούς, θα ψαλεί επιμνημόσυνη δέηση, θα γίνουν ομιλίες για το ιστορικό της ημέρας και κατάθεση στεφάνων στα μνημεία ηρώων. Η παρέλαση στην Κοζάνη, τη Φλώρινα, την Καστοριά θα αρχίσει στις 12 το μεσημέρι.

Την Κυβέρνηση στις εκδηλώσεις θα εκπροσωπήσουν: Στην Κοζάνη, ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Μιχάλης Παπαδόπουλος,  στην Καστοριά η Γενική Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Χριστιάνα Καλογήρου, στη Φλώρινα ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Καταπολέμησης της Φτώχειας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Γιώργος Σταμάτης, και στα Γρεβενά ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Αλέξανδρος Κόπτσης.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More