Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δ. Μαύρος στην ΕΡΤ: Πίσω από αυτό που είπε ο πρωθυπουργός κρύβεται το δίλημμα «σταθερότητα ή μη σταθερότητα»

«Πίσω από αυτό που είπε ο πρωθυπουργός της χώρας κρύβεται το πραγματικό δίλημμα, που δεν είναι «Μητσοτάκης ή Τσίπρας;», αλλά «σταθερότητα ή μη σταθερότητα», είπε στο βραδινό δελτίο της ΕΡΤ ο διευθύνων σύμβουλος της MRB Δημήτρης Μαύρος. «Το οποίο ήταν προφανές ότι θα συμβεί εδώ και πάρα πολύ καιρό, διότι αυτό το οποίο πρεσβεύει ο πρωθυπουργός αυτήν τη στιγμή είναι ότι «εγώ είμαι θεσμικός, αντιμετώπισα πάρα πολλά προβλήματα και κρίσεις που σπανίως εμφανίζονται σε μια κυβέρνηση, και άρα εξ αυτού, διάλεξε ποιον θες να διαχειριστεί το δύσκολο διάστημα που έχεις μπροστά σου»», πρόσθεσε ο κ. Μαύρος.

«Από την άλλη πλευρά», επισημαίνει ο κ. Μαύρος, «η αντιπολίτευση απαντά με επικοινωνιακό τρόπο, διότι το μεγάλο ζητούμενο που έχουμε δει από τις δημοσκοπήσεις δεν είναι ποιο είναι το δίλημμα κάνοντας συνομιλητή τον κ. Μητσοτάκη, αλλά κάνοντας συνομιλητή τον πολίτη, ο οποίος, όπως και να το χουμε ψάξει, αυτό που ζητάει από τον κ. Τσίπρα είναι «πες μου ένα σχέδιο»».

«Για τον Έλληνα πολίτη, όπως είδαμε σε πρόσφατη δημοσκόπηση που κάναμε, η ιστορία των υποκλοπών είναι τελευταία σε προτεραιότητα και πρώτη είναι η ακρίβεια, όπου το 79% θεωρούν ότι έχουμε φύγει από την ακρίβεια και έχουμε μπει στην κερδοσκοπία», υπενθύμισε ο κ. Μαύρος.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More