Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εορτασμός «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου

Σήμερα, Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 10.30, γιορτάστηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά η «Ημέρα της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου, όπου τελέσθηκε Δοξολογία χοροστατούντος του Πανοσολιογιώτατου κ.κ. Ιακώβου, εκπρόσωπο του Μητροπολίτη της Ι.Μ. Θεσσαλονίκης Παναγιωτάτου κ. κ. Άνθιμου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά και αναγνώσθηκε η Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστρατήγου Κωνσταντίνου Σκούμα.

Από πλευράς Φυσικής Ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας παρέστησαν, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Γεώργιος Δούβαλης και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, Ταξίαρχος Χρήστος Μπουλούμπασης.

Την εν λόγω τελετή τίμησαν με την παρουσία τους, η Διευθύντρια του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Μαρία Αντωνίου, οι Βουλευτές Θεόδωρος Καράογλου και Δημήτριος Κούβελας, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο Διοικητής του Γ’ Σώματος Στρατού N.R.D.C. – GR, Αντιστράτηγος Σωτήριος Κωστάκογλου, η Πρόεδρος του Τριμελούς Συμβουλίου Διεύθυνσης Εφετών Θεσσαλονίκης, Σοφία Μαντζακίδου, ο πρόεδρος του Τριμελούς Συμβουλίου Διεύθυνσης του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης, Πέτρος Αλικάκος, η Αντιπεριφερειάρχης Μ.Ε. Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Παρασκευή (Βούλα) Πατουλίδου, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Σωκράτης Δώρης, ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Ιωάννης Δαρδαμανέλης, ο Διοικητής Α.Δ.Ι.Σ.Π.Ο., Υποπτέραρχος Ιωάννης Μπιρμπίλης, ο Διοικητής Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Κεντρικής Μακεδονίας, Αρχιπύραρχος Νικόλαος Αθάνατος, ο Διοικητής της 2ης Ε.Μ.Α.Κ., Αρχιπύραρχος Θεόδωρος Κοσμίδης, ο Διοικητής Ν.Δ.Β.Ε., Πλοίαρχος Παρίσης Κανούτος και ο Κεντρικός Λιμενάρχης Θεσσαλονίκης, Πλοίαρχος Σταύρος Ευαγγελίδης.

Επίσης, παρέστησαν οι Διευθυντές των Διευθύνσεων δικαιοδοσίας της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, η Διευθύντρια της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, ο Διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας Βορείου Ελλάδος, ανώτεροι και κατώτεροι Αξιωματικοί της Γ.Α.Δ.Θ., Επίτιμοι Γενικοί Επιθεωρητές Αστυνομίας Β. Ελλάδος, Απόστρατοι Ανώτατοι και Ανώτεροι Αξιωματικοί Ελληνικής Αστυνομίας, Πρόεδροι και μέλη Δ.Σ. Συνδικαλιστικών Ενώσεων και Ενώσεων Αποστράτων της Αστυνομίας, της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών, του Συνεταιρισμού Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, της Φιλοπτώχου Αδελφότητας Ανδρών, καθώς και αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό της Γ.Α.Δ.Θ..

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More