Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επέστρεψε στις νίκες η Νάπολι!

 

Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι χρειάστηκε να περιμένει για να… χαμογελάσει στο 2023, ωστόσο κατάφερε να επικρατήσει με 0:2 της Σαμπντόρια εκτός έδρας, διατηρώντας σημαντική απόσταση ασφαλείας από τους… μνηστήρες της Serie A.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Οι “παρτενοπέι” μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση, θέλοντας να κυριαρχήσουν εξ αρχής στον αγωνιστικό χώρο. Μόλις στο 2ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, ωστόσο ο Πολιτάνο που ανέλαβε την εκτέλεση, δεν κατάφερε να ευστοχήσει. Στο 9′, οι γηπεδούχοι απείλησαν την εστία του Μέρετ, με τον Λάμερς να σουτάρει λίγο έξω από την εστία του πρώτου. Επτά λεπτά αργότερα, οι Ναπολιτάνοι “άγγιξαν” το 0:1, με την κεφαλιά του Όσιμεν να αποκρούεται από τον Αουντέρο. Στο 19′, η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι κατάφερε να σκοράρει με τον Όσιμεν, μετά από ασίστ του Ρούι και έτσι γράφτηκε το 0:1 στον πίνακα του σκορ. Η Σαμπντόρια έμεινε και με δέκα παίκτες στο 39′, λόγω απευθείας κόκκινης κάρτας που δέχθηκε ο Ρίνκον και το ημίχρονο έληξε με το 0:1 υπέρ της Νάπολι.

Στην επανάληψη, το σύνολο του Λουτσιάνο Σπαλέτι συνέχισε να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού και προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό του πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων του. Οι Ναπολιτάνοι πραγματοποιούσαν… σωρεία επιθέσεων, ωστόσο αδυνατούσαν να “κουνήσουν” εκ νέου τα δίχτυα του Αουντέρο. Στο 80′, ωστόσο, οι “παρτενοπέι” κέρδισαν ακόμη ένα πέναλτι στην αναμέτρηση και αυτή τη φορά ο Ελμάς που ανέλαβε την εκτέλεση, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και υπέγραψε το 0:2 του αγώνα. Εν συνεχεία, δεν άλλαξε κάτι στο σκορ και η Νάπολι πήρε την εκτός έδρας νίκη.

ΓΚΟΛ: 19′ Όσιμεν, 81′ Ελμάς
Κίτρινες: 5′ Μούρου, 44′ Μουρίγιο / 53′ Ζεσούς, 60′ Ανγκισά
Κόκκινη: 39′ Ρινκόν
Δοκάρι:-

Σαμπντόρια (Ντέγιαν Στάνκοβιτς): Αουντέρο, Μούρου, Μουρίγιο (46′ Τζανόλι), Νάιτινκ, Ρινκόν,  Βιέιρα (83′ Παολέτι), Βέρε (54′ Βιγιάρ), Ογκέλο, Λερίς, Λάμερς (83′ Μοντεβάγκο), Γκαμπιαντίνι (47′ Τζούριτσιτς)

Νάπολι (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Μέρετ, Κιμ (46′ Ραχμάνι), Ζεσούς, Ντι Λορέντζο, Ρούι, Λομπότκα, Ελμάς (87′ Ρασπαντόρι), Ανγκισά (66′ Ντομπελέ), Όσιμεν, Κβαρατσχέλια (62′ Λοζάνο), Πολιτάνο (62′ Ζιελίνσκι)

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More