Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επέστρεψε στον Πανθρακικό ο Μπαϊκαρά

 

Μια πολύ σημαντική μεταγραφή ανακοίνωσαν οι “κροκόδειλοι” με τον 38χρονο Τούρκο εξτρέμ να κάνει το “comeback” στο “Δημοτικό Στάδιο Θράκης” μετά από έξι ολόκληρα έτη.

Παίκτης του Πανθρακικού είναι και επίσημα ο Ντένιζ Μπαϊκαρά. Ο θρυλικός επιθετικός της ομάδας της Θράκης επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια μετά από το 2016, όταν και αποχώρησε για λογαριασμό των Τρικάλων.

Η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ντενίζ Μπαϊκαρά.

Ο Ντενίζ είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό του Πανθρακικού καθώς έχει αγωνιστεί με την πράσινη φανέλα για 5 χρόνια ζώντας μεγάλες στιγμές με την ομάδα μας. Μεταξύ άλλων ομάδων έχει αγωνιστεί σε Skoda Ξάνθη, Πανσερραϊκό, Τρίκαλα, Δόξα Δράμας και Νέστο Χρυσούπολης.

Ο Μπαϊκαρά αποτελεί ένα ποδοσφαιριστή – πρότυπο και μετράει συνολικά 243 συμμετοχές στην Super League με 15 τέρματα και 194 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Football League (2η κατηγορία).

Για τη μεταγραφή του συνέβαλε τα μέγιστα ο Β΄ Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Σαλή Αλμπέρ (Αλμπέρτο), καθώς τους δύο συνδέει μία ειλικρινής σχέση εκτίμησης και φιλίας».

Το άρθρο Επέστρεψε στον Πανθρακικό ο Μπαϊκαρά εμφανίστηκε πρώτα στο www.ertsports.gr.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More