Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η δωρεά στο Μουσείο της ΑΕΚ από την κόρη του Κλεάνθη Μαρόπουλου

Οι δωρεές κειμηλίων ανεκτίμητης αξίας για το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ που θα λειτουργήσει στην “OPAP ARENA” συνεχίζονται, με τελευταία αυτής της κ. Μαροπούλου.

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην τελική ευθεία για να ενταχθεί στο νέο της γήπεδο και παράλληλα προσθέτει συνεχώς… λιθαράκια στην ιστορία της. Το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ συλλέγει εκθέματα, γεμίζοντας με ιστορικά αντικείμενα για την OPAP ARENA.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ:

«Μία ακόμα δωρεά ανεκτίμητης αξίας για το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ που θα λειτουργήσει στην OPAP ARENA! H κυρία Γωγώ Παπακώστα Μαροπούλου, κόρη του «Ξανθού Αετού» Κλεάνθη Μαρόπουλου, μάς υποδέχτηκε με χαμόγελο και προσέφερε για το Μουσείο μια φωτογραφία του μεγάλου άσου από της δεκαετία του 1940 -πορτρέτο από τον γνωστό φωτογράφο της εποχής Χρήστο Βλαντίκα- καθώς κι ένα έπαθλο που είχε απονεμηθεί στον αείμνηστο πατέρα της όταν είχε ψηφιστεί σε δημοψήφισμα αναγνωστών της εφημερίδας «Αθλητική Ηχώ» ως ο δημοφιλέστερος ποδοσφαιριστής για το έτος 1948.
Το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ έχει μπει στην τελική ευθεία συλλογής εκθεμάτων! Οσοι παλαίμαχοι ή φίλαθλοι διαθέτουν αντικείμενα, τα οποία θέλουν να προσφέρουν ή να παραχωρήσουν προσωρινά, παρακαλούνται να επικοινωνούν στο email [email protected] υπ’ όψιν των κ.κ. Γεράσιμου Γασπαρινάτου και Γιάννη Μπίλιου».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More