Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η “Πινακοθήκη των Ηλιθίων” του Νίκου Τσιφόρου στη Μονή Λαζαριστών

Η κωμωδία « Η Πινακοθήκη των ηλιθίων» δίνει στους θεατές την αίσθηση ότι είναι επιβάτες ενός πλοίου, με μουσικές και τραγούδια που τους μεταφέρουν στην ατμόσφαιρα του παλιού αμερικανικού κινηματογράφου
Η νέα παραγωγή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος  κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίουστη σκηνή “Σωκράτης Καραντινός” στη Μονή Λαζαριστών

Τη σκηνοθεσία και τη δραματουργική επεξεργασία υπογράφει η Ανδρομάχη Χρυσομάλη, η οποία μίλησε στην εκπομπή «Μέρα με Χρώμα» για το αγαπημένο έργο του Νίκου Τσιφόρου.

Ο έρωτας, το χαρακτηριστικό χιούμορ του συγγραφέα, το χρήμα και τα όνειρα πρωταγωνιστούν στην ρομαντική κωμωδία του Τσιφόρου.

Πρόκειται, σύμφωνα με την κ. Χρυσομάλη για μια παράσταση με μουσική, χορό, γέλιο και τραγούδι, με τo εξαίσιο εικονικό περιβάλλον (3D Video Projection Mapping) που σχεδίασε ο Στάθης Μήτσιος, που μας ταξιδεύει σε ονειρικά τοπία, με τα πρωτότυπα κοστούμια- σκηνικά της Αλεξάνδρας Σιάφκου και Τέλη Καρανάνου, τους υπέροχους φωτισμούς του Ιωάννη Τούμπα και τις ευφάνταστες χορογραφίες από την Ιωάννα Μήτσικα.

Διαβάστε περισσότερα για την παράσταση εδώ

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More