Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Σοφία Βούλτεψη κοντά στους ακρίτες λιμενικούς

«Η στρατηγική της Ελλάδας, όπως έχει διαμορφωθεί από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στηρίζεται σε δύο άξονες: Προστασία των συνόρων και προστασία των ανθρώπων», τόνισε με έμφαση η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Σοφία Βούλτεψη, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της στο Λιμεναρχείο Σάμου δίνοντας συγχρόνως τα συγχαρητήριά της για το υψηλό αίσθημα καθήκοντος που διακατέχει το Λιμενικό Σώμα.

Η κ. Βούλτεψη στη δεύτερη επίσκεψή της στην Σάμο ενημερώθηκε από τον Λιμενάρχη κ. Δημήτρη Τσίνια και τα άλλα υψηλόβαθμα στελέχη για την κατάσταση στα θαλάσσια σύνορά μας και τους εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της ελληνικής Πολιτείας για τις διαρκείς και νυχθημερόν προσπάθειές τους στην φύλαξη των συνόρων μας, με σεβασμό στην διαφύλαξη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Να σημειώσουμε ότι η υφυπουργός, βρέθηκε στο νησί για να συμμετάσχει στο αφιερωμένο στην υγεία των γυναικών συνέδριο που διοργάνωσε ο βουλευτής Σάμου, Καθηγητής Χριστόδουλος Στεφανάδης και το Ερευνητικό Ινστιτούτο για την μακροζωία και την πρόληψη των ασθενειών του γήρατος.

Στην ομιλία της επικεντρώθηκε στην γυναικεία συμμετοχή στην πολιτική, ως καταλυτικό παράγοντα για να εδραιωθεί η πεποίθηση ότι προστατεύοντας την υγεία των γυναικών προστατεύουμε το σύνολο της κοινωνίας.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More