Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν τρεις άνδρες που έκλεβαν καλώδια από επιχείρηση

Στα «πράσα» πιάστηκαν τρεις άνδρες ηλικίας 51, 41 και 22 ετών, να κλέβουν καλώδια και τμήματα από το λεβητοστάσιο καθώς και τον υποσταθμό παραγωγής ρεύματος, που υπάρχει στις εγκαταστάσεις επιχείρησης στο Καλοχώρι της Θεσσαλονίκης.

Αστυνομικοί των διευθύνσεων Άμεσης Δράσης και Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, όταν ενημερώθηκαν από το Κέντρο της Άμεσης Δράσης για περιστατικό κλοπής προχώρησαν στον εντοπισμό και στην αυτόφωρη σύλληψη των τριών ημεδαπών.

Οι τρεις άνδρες αρχικά κατέστησαν μη λειτουργικό το σύστημα συναγερμού – καταγραφής εικόνων της επιχείρησης και στη συνέχεια εισήλθαν στους χώρους της για να προχωρήσουν στην κλοπή.

Από την έρευνα προέκυψε ότι οι δράστες προσέγγισαν τον στόχο τους με κλεμμένο όχημα, το οποίο είχαν αφαιρέσει σε προγενέστερο χρόνο από περιοχή του κέντρου της Θεσσαλονίκης. Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου βρέθηκε κουλούρα από λευκό καλώδιο που αφαιρέθηκε νωρίτερα από την προαναφερόμενη επιχείρηση και κατασχέθηκε προκειμένου να αποδοθεί στον νόμιμο κάτοχο. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More