Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Κέρβερος” ο Σόρια, νίκη… ανάσα για Χετάφε!

 

Οι “μπλε” της Ισπανίας πήραν σημαντικό διπλό που τους έδωσε το… φιλί της ζωής από τα… χείλη του τερματοφύλακά τους, καθώς επικράτησαν με 1-0 της Έλτσε, για την 12η αγωνιστική της La Liga.

Στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 12ης αγωνιστικής στο ισπανικό πρωτάθλημα, η Χετάφε λύγισε την Έλτσε στο “Μανουέλ Μαρτίνεθ Βαλέρο” και πήρε σημαντικό διπλό, με την πρώτη της νίκη μετά τον Σεπτέμβριο. Στις 18/09, η ομάδα του Κίκε Σάντσεθ Φλόρες είχε νικήσει με 2-0 την Οσασούνα εκτός έδρας.

Στο ματς της βραδιάς (31/10), ο Ενές Ουνάλ αποτέλεσε τον ποδοσφαιριστή που πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 55ο λεπτό. Ο Τούρκος φορ σκόραρε με όμορφο τελείωμα από την άκρη της περιοχής και χάρισε την πολυπόθητη νίκη στην ομάδα του. Το σύνολο του Κίκε Σάντσεθ Φλόρες, μάλιστα, ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Ζορντάν Αμαβί. Οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν, καθώς ο πρώην “κιτρινόμαυρος”, Λούκας Μπογιέ νικήθηκε στην άσπρη βούλα από τον Σόρια, ο οποίος πραγματοποίησε καθοριστικές επεμβάσεις για να διατηρήσει το προβάδισμα της ομάδας του.

Πλέον, η Χετάφε βρίσκεται στην 14η θέση με 13 βαθμούς, ενώ η Έλτσε παραμένει ουραγός της βαθμολογίας με 4 πόντους. Η ομάδα του Χόρχε Αλμιρόν καλείται να βρει άμεσα θετικά αποτελέσματα, καθώς απέχει 6 βαθμούς από τις θέσεις που είναι μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More