Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μέσι: «Έπεσε ο λογαριασμός μου στο Instagram μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου»

Για την απίστευτη υποστήριξη του κόσμου μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Αργεντινή μίλησε ο Λιονέλ Μέσι, o oποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε είπε ότι έπεσε ο λογαριασμός του στο Instagram.

Ο Μέσι είπε στο ESPN πως ο ίδιος διαχειρίζεται τους λογαριασμούς του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και όχι κάποια εταιρεία, ενώ λίγες ώρες μετά τον τελικό του Μουντιάλ στο Κατάρ, στον οποίο η Αργεντινή κέρδισε την Γαλλία στα πέναλτι, είχε πάνω από 1.000.000 μηνύματα στο Instagram, με αποτέλεσμα η εφαρμογή να «πέσει» και να μην λειτουργεί στο κινητό του για σύντομο χρονικό διάστημα.

Στην συνέντευξή του ο Αργεντινός είπε χαρακτηριστικά: «Ο λογαριασμός μου στο Instagram έπεσε επειδή είχα «άπειρα» μηνύματα αφότου κερδίσαμε το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Υπενθυμίζουμε πως η πρώτη ανάρτηση του Λιονέλ Μέσι μετά την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου παραμένει η δημοφιλέστερη στην πλατφόρμα, έχοντας μαζέψει 75.000.000 «καρδιές».

Messi got blocked from Instagram because he was receiving too many messages after winning the World Cup pic.twitter.com/WULlPayn3w

— ESPN FC (@ESPNFC) January 30, 2023

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More