Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μαγεία Πάλμα και ολική ανατροπή για τον Άρη!

 

 

Ο Λεβαδειακός μπορεί να προηγήθηκε στο πρώτο μέρος, αλλά ο Άρης, ανέβασε στροφές στο δεύτερο και πρώτα ο Ιτούρμπε και έπειτα ο Αργεντίνος έβαλαν την υπογραφής τους στην επαναφορά της ομάδας από την Θεσσαλονίκη (2:1) που πλέον έχει το προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς.

Στο παιχνίδι που έκλεισε την αυλαία των πρώτων αγώνων της φάσης των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Άρης επικράτησε με ανατροπή με 2:1 του Λεβαδειακού στο “Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς” και απέκτησε προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης, όπου ο νικητής θα αντιμετωπίσει όποιον περάσει από το ζευγάρι Ολυμπιακός-Ατρόμητος.

Ο αγώνας:

Στο 12ο λεπτό της αναμέτρησης ο Άρης σημείωσε την πρώτη του μεγάλη ευκαιρία με τον Καμάτσο να βρίσκει στη μικρή περιοχή τον Γκρέι ο οποίος σούταρε, αλλά ο Μάρκοβιτς απόκρουσε εντυπωσιακά πραγματοποίησε. Οι παίκτες του Άλαν Πάρντιου, προσπαθούσαν να δημιουργήσουν ρήγματα στην άμυνα των γηπεδούχων, χωρίς ωστόσο να γίνονται απειλητικοί. Στο 40′ και έπειτα από ωραία ενέργεια του Βήχου, ο Θοδωρής Τσιριγώτης βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας του Άρη, τσίμπησε τη μπάλα, πέρασε τον Σιαμπάνη και με πλασέ έκανε το 1:0 για τον Λεβαδειακό.

Έξι λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης, ο Άρης βρήκε το γκολ της ισοφάρισης όταν κέρδισε έμμεσο, μέσα στην περιοχή του Λεβαδειακού και ο Ιτούρμπε, ο οποίος είχε περάσει αλλαγή στο ημίχρονο, σούταρε δυνατά , στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 1:1. Στο 62′ ο Πάλμα με μαγική, απευθείας εκτέλεση φάουλ, από πολύ μακριά ανέτρεψε το σκορ για τον Άρη και έκανε το 2:1. Δύο λεπτά αργότερα οι “κίτρινοι” με την ψυχολογία στα ύψη, λίγο έλειψε να βάλουν και τρίτο τέρμα, όμως η κεφαλιά του Φαμπιάνο πέρασε λίγα εκατοστά μακριά από το δεξί κάθετο δοκάρι του Μάρκοβιτς. Ως το τέλος του αγώνα δεν άλλαξε κάτι και ο Άρης πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη.

ΓΚΟΛ: 40′ Τσιριγώτης/ 51′ Ιτούρμπε, 62′ Πάλμα

Κίτρινες: 62′ Νίκας/ 49′ Φαμπιάνο, 84′ Εμπακατά

Λεβαδειακός: Μάρκοβιτς, Τσάπρας, Κωνσταντινίδης, Μπαχανάκ, Βήχος, Νίκας, Μεχία, Σκβάρκα (64′ Λουαλουά), Βρακάς (67′ Γιαννιώτας), Τσιριγώτης (64′ Μουτίνιο), Ντούμτσιος(78′ Πέτρε).

Άρης: Σιαμπάνης, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν, Νταμπό, Ματέο , Καμάτσο, Ροντρίγκες, Πάλμα (82′ Μαρμαρίδης), Γκρέι (46′ Ιτούρμπε).//

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More