Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου (Maestro): Μετά το ατύχημα σταμάτησα το θέατρο – Έπεσα από 4 μέτρα ύψος

Για την παιδική της ηλικία, την πρώτη επαφή με το θέατρο, τον επαναπατρισμό της οικογένειάς της και για το πολύ σοβαρό ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια θεατρικής πρόβας μίλησε στην ΕΡΤ και την εκπομπή Στούντιο 4 η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου.

Μιλώντας για τον χαρακτήρα της η γνωστή ηθοποιός είπε «όταν ήμουν μικρή ήθελα να είμαι αόρατη, ζητούσα συγγνώμη συνέχεια, ήμουν πάρα πολύ ενοχική» και εξήγησε «ήταν πολλοί οι λόγοι, κυρίως επειδή είχα αυτή την αίσθηση της υπερευθύνης από πολύ μικρή. Κατάλαβα ότι αυτό που θα με βοηθήσει ήταν το θέατρο και όταν το έκανα όντως με άλλαξε».

Η ηθοποιός μίλησε επίσης για το πόσο σημαντική ήταν η βοήθεια της μητέρας της, μετά τον χωρισμό με τον πρώην άντρα της «στο μεγάλωμα των παιδιών μου είχα κυρίως τη βοήθεια της μαμάς μου. Κάθε Παρασκευή όταν τελείωνε τη δουλειά, έπαιρνε το τρένο από Θεσσαλονίκη και ερχόταν στην Αθήνα. Μαγείρευε, καθάριζε και το βράδυ της Κυριακής έφευγε για να πάει τη Δευτέρα στη δουλειά».
Για το πολύ σοβαρό ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια θεατρικής πρόβας και το πώς το ξεπέρασε μίλησε η κα Τριανταφυλλίδου «έπεσα από πολύ μεγάλο ύψος. Ανέβηκα να δοκιμάσω κάτι και έπεσα από 4 μέτρα ύψος… είχα πολλές κακώσεις και κατάγματα, έμεινα καθηλωμένη 2 μήνες».

 

Για το ίδιο θέμα η ηθοποιός περιέγραψε το πόσο το ατύχημα αυτό την έχει επηρεάσει «μετά το ατύχημα δεν παίζω στο θέατρο. Ήταν πολύ απαιτητικό για μένα το να είμαι κάθε μέρα σε μία παράσταση, δεν είναι εύκολο».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More