Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μαρτσίνιακ: «Με ευχαρίστησαν οι Γάλλοι παίκτες μετά το τελικό»

 

Ο Πολωνός διαιτητής, που έγινε ο πρώτος από την πατρίδα του ο οποίος διηύθυνε τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλο, απάντησε στις κατηγορίες της «L’ Equipe», τονίζοντας όσα του μετέφεραν οι ποδοσφαιριστές του Ντεσάμπ.

Ο Σίμον Μαρτσίνιακ έγινε στο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο Κατάρ, ο πρώτος Πολωνός διαιτητής, που διευθύνει αυτό το μεγάλο παιχνίδι, με τη διαιτησία του να ξεσηκώνει πολλά παράπονα και από τις δύο πλευρές.

Μάλιστα η γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe» είχε δημοσιεύσει κατηγορίες προς το πρόσωπο του Μαρτσίνιακ, ειδικά για το γκολ του Μέσι στην παράταση, στο οποίο βρίσκονται αναπληρωματικοί παίκτες της “αλμπισελέστε” στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Πολωνός θέλησε να απαντήσει στα όσα αναφέρονται, δηλώνοντας:

«Για εμένα σημασία έχει το τι λένε οι ποδοσφαιριστές. Οι Γάλλοι με ευχαρίστησαν μετά το ματς και ήταν απόλυτα ευχαριστημένοι με την διαιτησία. Μου το είπε τόσο ο Εμπαπέ όσο και ο Γιορίς. Επίσης όταν σκόραρε η Γαλλία υπήρχαν επτά αναπληρωματικοί τους εντός του γηπέδου. Δεν είναι σοβαρό να ψάχνουμε για τέτοια πράγματα».//

Szymon Marciniak wyjaśnia@lequipe. Kiedy Francuzi strzelali gola, na boisku było siedmiu ich rezerwowych. Doszukiwanie się takich rzeczy nie jest zbytnio poważne. @sport_tvppl #mundialove pic.twitter.com/MOAMgnaavr

— Jakub Kłyszejko (@jakubklyszejko) December 22, 2022

 

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More