Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Να τηρούνται τα μέτρα προστασίας για τον Covid-19 ζητά ο Στ. Καραταπάνης

Να τηρούν τα στοιχειώδη μέτρα προστασίας κατά του Covid-19 συνέστησε στους πολίτες με σημερινές του δηλώσεις ο διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας και της Α΄ Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ρόδου Στέλιος Καραταπάνης, ο οποίος τον τελευταίο καιρό εκτελεί και χρέη διοικητή του ιδρύματος.

«Ένα ακόμα κύμα βρίσκεται σε εξέλιξη και οι νοσηλείες έχουν αρχίσει να αυξάνονται. Είναι λάθος να μην τηρείται κανένα μέτρο προστασίας» είπε, σημειώνοντας ότι οι νοσηλευόμενοι ασθενείς στο Νοσοκομείο είναι περίπου 20, ενώ χθες μετά από καιρό έγινε και διασωλήνωση. «Αν αυξηθούν οι νοσηλείες πιθανόν να χρειαστεί να κλείσει και πάλι η μια Παθολογική Κλινική» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Καραταπάνης τόνισε ότι οι πολίτες θα πρέπει να χρησιμοποιούν μάσκα προστασίας τουλάχιστον στους κλειστούς χώρους όπου παρατηρείται και συνωστισμός, ενώ πρόσθεσε ότι όλοι όσοι είναι άνω των 30 ετών και έχουν συμπληρώσει 6μηνο από τον τελευταίο εμβολιασμό, θα πρέπει να προχωρήσουν σε επαναληπτική δόση. «Να μην ξεχνάμε το εμβόλιο, ούτε τα στοιχειώδη μέτρα προστασίας. Ήταν λάθος το μήνυμα που πέρασε στον κόσμο ότι επειδή είναι καλοκαίρι δεν χρειάζεται να προσέχουμε» τόνισε.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More