Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ολοκληρώνεται το γήπεδο στο Καστράκι του Δήμου Μετεώρων

Ο Δήμος Μετεώρων, στα πλαίσια της απαιτούμενης αναβάθμισης των υφιστάμενων αθλητικών υποδομών ολοκληρώνει σε λίγες μέρες την αναβάθμιση του γηπέδου Καστρακίου. Το έργο αφορά  το υφιστάμενο γήπεδο ποδοσφαίρου, το οποίο έχει συνολική αγωνιστική επιφάνεια έξι χιλιάδων εξακοσίων τετραγωνικών μέτρων περίπου.

Η χρηματοδότηση πραγματοποιείται από το Πρόγραμμα Φιλόδημος II με  Πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων  για το ποσό των 600.000 ευρώ, ενώ ο Δήμος Μετεώρων συμμετέχει με ιδίους πόρους με το ποσό των 110.892 ευρώ.

Το έργο επισκέφτηκε  ο δήμαρχος  Μετεώρων, Θεόδωρος Αλέκος, συνοδευόμενος από τον  αντιδήμαρχο  έργων, Γεώργιο  Θώμο, τον διευθυντή της τεχνικής υπηρεσίας, Νικόλαο Λύχο, και τον πρόεδρο της ομάδας ποδοσφαίρου (Βράχος Καστρακίου) Βασίλη Χουτέα και συζήτησαν με τους υπεύθυνους του αναδόχου τις τελευταίες λεπτομέρειες, ούτως ώστε το έργο να πληροί τις απαιτούμενες προδιαγραφές.

«Τρέξαμε και ολοκληρώνουμε  ένα έργο αντιμετωπίζοντας διάφορα προβλήματα παραδίδοντάς το στην ομάδα Καστρακίου και στους πολίτες της περιοχής, ένα πραγματικό στολίδι που θα χρησιμοποιηθεί από τους φίλους του αθλήματος και όχι μόνο», δήλωσε ο Δήμαρχος εκφράζοντας την ικανοποίηση του για την εξέλιξη και αποπεράτωση του  έργου.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More