Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο καιρός με τον Σάκη Αρναούτογλου: Ηλιοφάνεια την Τρίτη – Kακοκαιρία από την Τετάρτη

Αρκετή ηλιοφάνεια θα επικρατήσει από το πρωί της Τρίτης στο μεγαλύτερο κομμάτι της χώρας, ενώ από το απόγευμα και μετά αναμένεται συννεφιά σταδιακά αυξημένη και τοπικές μπόρες στο Ιόνιο και τη δυτική Ήπειρο.

Στην Αττική προβλέπεται ηλιοφάνεια από το πρωί, το απόγευμα όμως θα επικρατήσει αραιή συννεφιά που κατά τη διάρκεια της νύχτας θα αυξηθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα 5 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία από 7 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία αναμένεται επίσης ηλιοφάνεια με αραιές συννεφιές από το μεσημέρι και μετά, αυξημένες τις βραδινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 μέχρι 14 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι ανατολικοί στα 3 με 5 μποφόρ.

Το πρωί της Τετάρτης ο καιρός θα παρουσιάσει αλλαγή, με μπόρες και τοπικές καταιγίδες να κάνουν την εμφάνισή τους στα δυτικά από τη νοτιοδυτική Πελοπόννησο μέχρι την Ήπειρο. Στην πορεία της ημέρας η κακοκαιρία θα επηρεάσει το μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με τα εντονότερα φαινόμενα να εντοπίζονται σε Θράκη, νησιά Ανατολικού Αιγαίου και Κρήτη.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More