Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο πρίγκιπας Χάρι λέει ότι θέλει πίσω τον πατέρα και τον αδελφό του

Ο πρίγκιπας Χάρι δήλωσε ότι θέλει να έχει πίσω τον πατέρα και τον αδελφό του και ότι θέλει “μια οικογένεια, όχι έναν θεσμό”, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης ενόψει της δημοσίευσης των απομνημονευμάτων του.

Οριστική αποχώρηση πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ από τα βασιλικά τους καθήκοντα

Η συνέντευξη στο βρετανικό κανάλι ITV αναμένεται να μεταδοθεί αυτή την Κυριακή. Σε αποσπάσματα που κυκλοφόρησαν τη Δευτέρα, ο Χάρι εμφανίζεται να λέει ότι “αισθάνονται σαν να είναι καλύτερα να μας κρατούν κάπως ως κακούς” και ότι “δεν έχουν δείξει καμία απολύτως προθυμία να συμφιλιωθούν” – αν και δεν ήταν σαφές σε ποιους αναφερόταν.

Ο Χάρι, γνωστός και ως Δούκας του Σάσεξ, και η σύζυγός του Μέγκαν έχουν εκφράσει τα παράπονά τους κατά της βρετανικής μοναρχίας από τότε που αποσύρθηκαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα το 2020 και μετακόμισαν στην Καλιφόρνια, όπου ζουν τώρα με τα δύο μικρά παιδιά τους.

Ο Χάρι, 38 ετών, έχει μιλήσει στο παρελθόν για την αποξένωσή του από τον πατέρα του, τον βασιλιά Κάρολο Γ’, και τον μεγαλύτερο αδελφό του πρίγκιπα Ουίλιαμ μετά την αποχώρησή του από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Τον περασμένο μήνα το Netflix κυκλοφόρησε το “Harry & Meghan”, μια σειρά έξι επεισοδίων που περιγράφει λεπτομερώς τις εμπειρίες του ζευγαριού που οδήγησαν στην απόφασή τους να κάνουν μια νέα αρχή στις ΗΠΑ.

AP Photo/Matt Dunham, Pool

Σε αυτό το ντοκιμαντέρ, ο Χάρι ήταν καυστικός για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούσε η βασιλική ομάδα Τύπου και μίλησε για το πώς διαλύθηκε η σχέση του με τον Γουίλιαμ και τον υπόλοιπο βασιλικό οίκο. Η Μέγκαν περιέγραψε ότι ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή της, καθώς πάλευε να αντιμετωπίσει την τοξική κάλυψη από τον Τύπο του Ηνωμένου Βασιλείου.

Πηγή: Associated Press

Σχετικό Άρθρο: Πρίγκιπας Χάρι: Νέα αποκαλυπτική συνέντευξη στο CBS – Κυκλοφόρησε το τρέιλερ

 

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More