Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Χιου Τζάκμαν αποχαιρετά τον σκύλο του Νταλί

Ο Χιού Τζάκμαν είναι γνωστός για τη ζεστή επικοινωνία που έχει μέσω των social media με το κοινό του. Συνήθως μοιράζεται προσωπικές και οικογενειακές ιστορίες, καθώς έχει πει στο παρελθόν πως προτιμάει να μοιράζεται αληθινές ιστορίες παρά να τις διαβάζει παραποιημένες στα ταμπλόιντ.

Πολλές φορές έχει ανεβάσει φωτογραφίες του αγαπημένου του σκύλου, του Νταλί, ενός γαλλικού μπουλντόγκ. Με σημερινή του ανάρτηση, τον αποχαιρέτησε με λίγα και ζεστά λόγια.

«Ο Νταλί, ο αγαπημένος μας σκύλος, πέθανε χθες το βράδυ. Θα ήταν περίπου 12 ετών, τον επόμενο μήνα. Πάντα τον αποκαλούσα ροκ σταρ, επειδή ήταν! Θα μας λείψει τόσο πολύ, αλλά ξέρουμε ότι γαυγίζει και απολαμβάνει το τον -χωρίς περιορισμό- παραδείσιο μπουφέ! Αναπαύσου εν ειρήνη Dali -rockstar- Jackman».

Ο Χιού Τζάκμαν συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία τις παραστάσεις στο Broadway. Παίζει στο «The Music Man», την υπερ-επιτυχημένη παράσταση που δύσκολα ανεβαίνει λόγω των απαιτήσεων από συντελεστές επί σκηνής. Συγκεκριμένα αυτή η παράσταση είχε ανακοινωθεί προ lock down και ευτυχώς κρατήθηκε ως υπόσχεση που ήδη, σχεδόν ένα χρόνο επικοινωνεί καθημερινά με το κοινό.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More